موضوعها: 257
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- xbox one
- Wii U
- Mobile
با سلام خدمت تمام دوستان
و یک تشکر ویژه هم از دوست خوبم سجاد جان
خب بحث دوربین شد و اینکه باید بگم در نسخه ی یک و دو بازی دوربین به هیچ عنوان به این صورتی که شما الان توضیح داده بودی نیست و مثل بقیه ی بازی های سوم شخص هست که ما می تونید دوربین رو با حرکات موس به هر جهتی که خواستید تغییر بدید.
حالا برای اطمینان بیشتر بازی رو نصب خواهم کرد و در مورد نسخه ی دوم اطلاع خواهم داد.
حالا در مورد تریلر 15 دقیقه ی بازی یک چیزی که من توجه کردم و البته این رو هم بگم که این تریلر از روی نسخه ی ایکس باکس بازی بود نه PC
همان ابتدای تریلر و مبارزه ی گرالت با اون روح ها می بینید که دوربین بازی ثابت هست و هیچ تغییری نمی کنه و فکر کنم اون مدل دوربین برای مبارزه در فضا های باز هست.
یک مورد دیکه در مورد پرش تصویر بود و بعضی جاها نوشته های بالا سر سرباز ها که داشتند با هم صحبت می کردند نوشته ها دچار پرش می شدند.
یک مورد دیگه این که سایه های بازی هم بعضی موقع ها ظاهر و یک دفعه نا پدید می شدند.
یک نکتهی خیلی مهم اونم توجه به حیوانات درون بازی هست که بسیار عالی طراحی و صدا گذاری شده هست.
تنوع مبارزه ها بسیار زیاد هست و حرکات به همراه جادو ها بسیار عالی کار شده.
و یک مورد مهم دیگه اینکه این نسخه هم مثل نسخه ی قبلی دارای صحنه های ناجور هست که توی تریلر بازی هم بهش اشاره شده پس در هنگام بازی کردن بسیار توجه داشته باشید کسی در اطراف شما نباشه.
موضوعها: 281
مبارزه یک ابر انسان با یک انسان؟! کسی که کارش جنگیدن با غولهایی هست که چند برابر خودش هستن و به قدرت های فرابشری دست یافته در برابر یک انسان؟! خیلی جالبه واسم اینکه اون طرف چند ثانیه دووم میاره |:
موضوعها: 220
البته مدت زمان دووم آوردنش بستگی به سطح خود یارو و سطح گرالت در اون زمان داره وگرنه اگه مشت های گرالت دو برابر بودن و اون کلاه آبی هنوز هم لاغرتر بود اما سطحش از گرالت بیش تر بود، گرالت رو شکست میداد :| D:
شما نگاه کن |: به جا کارآگاه ویچر دارن. به جا پرنده اژدها |: این ها هم اگه باشن عادیه |:
موضوعها: 220
با الهام گیری از Last Warrior من هم رفتم و از چند تا نکات جالب که توی تریلر ها دیدم اسکرین شات تهیه کردم D:
عکس هایی که در ادامه میبینید مربوط به سیستم تجهیزات، لباس و زره هستن. عکس ها به ترتیب هستن و پشت سر هم گرفته شدن. شخص گوینده توی تریلر میگه که صد ها آپگرید، لباس و زره در بازی وجود داره و این عکس ها هم گواه همین موضوع هستند. اگر به قسمت سمت چپ تصاویر دقت کنید متوجه میشید که یه لیست بلند از لباس و زره توی بازی وجود داره اما خب ما توی این عکس ها فقط تا اواسط لیست رو میبینیم و به آخرش نمیرسیم.
همچنین گرالت رو هم توی لباس های مختلف میبینیم. D:
من که خودم از لباس اصلی گرالت (تصویر پنجمی)، لباس آبیه و لباس قرمزه خیلی خوشم اومده. D:
خب. بریم سراغ Vesemir. یکم توضیحات برای کسانی که آشنایی ندارن.
Vesemir یکی از قدیمیترین و با تجربهترین ویچر هاست. اون تنها ویچری هست که بعد کلی بلا و ... که سرش اومد هنوز هم زنده هست! و معمولاً زیاد پیش نمیاد که ویچری به این سن برسه ( به هر حال ویچر هم حدی داره با اون همه درگیری با موجودات و ... باید خیلی زود تر بره اون دنیا |: ) همونطور که قبلاً هم گفتم یکی از یاران و دوستان نزدیک گرالت هست که در بعضی مواقع گرالت رو راهنمایی میکنه و ... و اینکه Vesemir تو شمشیر زنی خیلی ماهره و یک استاد شمشیر زنی میشه بهش گفت از طرفی اطلاعات خیلی زیادی درباره انواع هیولاهای درون بازی داره. همچنین با وجود اینکه سن و سال زیادی داره ولی خیلی قوی و پر جنب و جوشه!
اما درباره لباس گرالت باید بگم که این لباس گرالت رو من خیلی دوست دارم.