موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
05-04-2015, 09:41 PM
(آخرین ویرایش: 05-04-2015, 09:42 PM، توسط Last Warrior.)
البته من Dragon Age: Inquisition رو بازی نکردم ولی توی بعضی تریلرهایی که ازش دیدم یه حالتی از استراتژ ی رو هم توی حملات می دیدم، بعد در واقع همون طور که ابراهیم جان گفتن، خلق شخصیت هم میتونه تاثیر گذار باشه، از طرف دیگه سبک بازی هم با اینکه هر دو RPG هستن ولی گیم پلی Dragon Age: Inquisition همون حالت تاکتیکی و استراتژیکی که داره موجب میشه این سوئیچ کردن ها کارامد باشه در بازی و ... ( البته باز هم بگم من بازیش نکردم و فقط از روی تریلر ها حدس زدم، دوستان اگه اشتباه میکنم تصحیح کنن)
ولی خب Geralt چون شخصیت محوری و اصلی در سری Witcher بوده، شاید سوئیچ کردن در طول بازی و از ابتدا، اون محوریت رو از Geralt میگرفت و همون وجود مراحلی با Ciri شاید بهتر باشه، در هر صورت و با هر دو حالت با تجربه خود بازی میشه فهمید این حالت ها کارآمد هستن یا مناسب نیستند.
موضوعها: 281
اگه سربازای روز همونایی باشن که تو شب هم اونجا هستن طبیعیه که خوابشون بیاد ...
موضوعها: 66
پلتفرم های شما:
05-08-2015, 11:26 AM
(آخرین ویرایش: 05-08-2015, 11:29 AM، توسط Devil Prince.)
دوست عزیزم "Dead Solider"
باید بگم که در بازی The Witcher 2 سربازان نگهبان معمولا بیدار بودند و به جز یکی دو مورد خاص که چرت می زدند (اوایل بازی و مراحل اولیه)، در بقیه ی موارد بیدار بودند. احتمالا شما همیشه آن ها رو در یک ساعت خاص می دیدی، وگرنه من به خوبی یادم هست که سربازان نگهبان خیلی هم هوشیار بودند و به هیچ وجه اجازه ی عبور نمی دادند.
موضوعها: 17
پلتفرم های شما:
یک خبری خوندم که الان خیلی منو عصبی و ناراحت کرد .
برای چی باید اولین نسخه های این بازی که در همه مناطق افراد مختلف در انتظارشن در امارات به صورت غیرقانونی پخش بشه ؟
چون پولدارن ؟خب اینکه دلیل نمیشه بخوان بازی رو زودتر تجربه کنند . به نظر من باید شرکت از این ها شکایت کنه و درخواست جریمه کنه .
نظر شما چیه دوستان ؟
موضوعها: 220
دوستان به این تصاویر یه نگاهی بندازید. با این که سی دی پراجکت رد افت گرافیکی بازی رو تکذیب میکنه، اما خب این مسئله مشهود و کاملا غیر قابل انکاره.
شخصی که این مقایسه رو انجام داده و تصاویر پایینی رو ساخته، درون تصاویر تمامی توضیحات لازم رو هم داده.
این هم یه اینفوگرافیک جدید که فروشگاه گیم استاپ ساخته و اطلاعات خیلی مفیدی داده.
http://*****/images/41odqn9l3gs75rh1r7xf.jpg
راستی اون دوستانمون هم که در جنوب خاورمیانه زندگی میکنن و بازی رو تونستن زود تر از تاریخ انتشار رسمی بدست بیارن، یه عالمه ویدئو توی یوتیوب گذاشتن. با یک سرچ میتونید یه عالمه ویدئو رو ببینید. البته من خودم که اون ها رو اصلا نگاه نکردم، چون نمیخوام تمام ماموریت های بازی برام اسپویل بشن.