موضوعها: 1
(04-26-2014, 12:46 AM)'PWLG' نوشته است: سلام
والا رک بگم، داغی از دل من یکی تازه نشد. (خوشبختانه)
به نظرم gta V ارزش غصه نداره.
Red dead هم نسخه اولش برای PC نیومد دیگه طبیعی بود که نسخه دوم یا همون Redemption برای PC نیاد.
باز دمش گرم که همون مکس پین3 رو برای ما منتشر کرد. اون یه دونه به کل بازیاش می ارزه. GTA V هم الکی با تبلیغات bold شده وگرنه فکر نمیکنم نوآوری خاصی داشته باشه. حالا چون بازیش نکردم نظر قطعی نمیدم.
بیخیال اگه بخوایم حصرت نداشته هارو بخوریم که از داشته ها غافل میشیم. watch dogs رو عشقه، arkham knight رو عشقه و...
بازی واسه PC کم نیست. last of us نداریم؟ خب bioshock که داریم. dark souls2 هم که اومد. بازی برای رایانه کم نیست که.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
راستی غلط املایی زیاد داری. کلاس چندمی؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
مرد مومن شما the last of us رو با bioshock مقایسه میکنی ؟
فقط کافیه یه بار بازیش کنی .من طرفدار هیچ کدوم نیستم مرد شورشونم برد .
اما خداییش وقتی tlou رو تموم کردم تا 4یا 5 ماه همه بازیا از نظرم مسخره بودن .
gta v هم اره زیاد اش دهن سوزی نیست نمیگم بده اما اونطور که من انتظار داشتم نیست .
همین . ممنون
Nightcall
Kavinsky &lovefoxxx
i'm giving you a nightcall to tell you how i feel
i want to drive you through the night down the hills
i'm gonna tell you something you don't want to hear
i'm gonna show you where it's dark but have no fear
موضوعها: 1
(04-26-2014, 01:44 AM)'PWLG' نوشته است: (04-26-2014, 01:32 AM)'JOHN ABROZZI' نوشته است: (04-26-2014, 12:46 AM)'PWLG' نوشته است: سلام
والا رک بگم، داغی از دل من یکی تازه نشد. (خوشبختانه)
به نظرم gta V ارزش غصه نداره.
Red dead هم نسخه اولش برای PC نیومد دیگه طبیعی بود که نسخه دوم یا همون Redemption برای PC نیاد.
باز دمش گرم که همون مکس پین3 رو برای ما منتشر کرد. اون یه دونه به کل بازیاش می ارزه. GTA V هم الکی با تبلیغات bold شده وگرنه فکر نمیکنم نوآوری خاصی داشته باشه. حالا چون بازیش نکردم نظر قطعی نمیدم.
بیخیال اگه بخوایم حصرت نداشته هارو بخوریم که از داشته ها غافل میشیم. watch dogs رو عشقه، arkham knight رو عشقه و...
بازی واسه PC کم نیست. last of us نداریم؟ خب bioshock که داریم. dark souls2 هم که اومد. بازی برای رایانه کم نیست که.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
راستی غلط املایی زیاد داری. کلاس چندمی؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
مرد مومن شما the last of us رو با bioshock مقایسه میکنی ؟
فقط کافیه یه بار بازیش کنی .من طرفدار هیچ کدوم نیستم مرد شورشونم برد .
اما خداییش وقتی tlou رو تموم کردم تا 4یا 5 ماه همه بازیا از نظرم مسخره بودن .
gta v هم اره زیاد اش دهن سوزی نیست نمیگم بده اما اونطور که من انتظار داشتم نیست .
همین . ممنون
منظور من داستانشون بود. احتمال میدادم کسی چنین حرفی رو بهم بزنه.
داداشم اتفاقا بهترین چیز tlou داستانش بود
اگه دوست یا اشنایی داری که ps3 داره حتمی ازش برا یه مدت بگیر و بازیش کن این بهترین بازی عمرم شد {البته اگه لازمش نداشته باشه}
Nightcall
Kavinsky &lovefoxxx
i'm giving you a nightcall to tell you how i feel
i want to drive you through the night down the hills
i'm gonna tell you something you don't want to hear
i'm gonna show you where it's dark but have no fear
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
من از زمان پچگی کنسول داشتم تا همین الان ولی یه تجربه ایی واسم پیش اومد که نتیجه گرفتم واقعا برای بازی هیچی جای کونسول رو نمیگیره , تا سال 2006 کونسول خونگی داشتم تا اینکه سیستمم رو ارتقا دادم و شروع کردم بازی ها رو با pc ادامه دادم ولی به یک سال نکشیده کلی هزینه ارتقا مجدد رو باید میدادم و جدا از این مشکلات کرک و ... بازی ها هم بود تا اینکه دوباره تصمیم گرفتم برگردم به همون کونسول و 360 گرفتم بعد یکی دو سال هم ps3 گرفتم چون دقیقا با همون هزینه های الکی که بابت ارتقا سیستم میدادم دوتا وسیله گرفتم که تمام بازی ها رو بدون دردسر انجام بدم , الان قصد من تبلیغ واسه وسیله ایی خاص نیست فقط میخوام بگم که واسه کسایی مثل ما که عاشق بازی هستن خرید کونسول خونگی کاری واجبی هست
درکل اونایی هم که علاقه ایی به خرید ندارن اگه شده از جایی کرایه کنن و tlou رو تجربه کنن چون امکان نداره دوبار تکرار بشه حتی اگه نانتی شماره های دیگه ایی از این بازی بده بازم گیرایی این رو نداره
من بعد از تمام کردن بازی هفته ها تو خودم بودم و برای اولین بار از تمام شدن یک بازی ناراحت شدم , دوست داشتم ماه ها طول بکشه تا تموم بشه ...
هنوزم روزانه ترک های بازی رو گوش میدم تا حسش واسم نده بشه
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
به نام خدا
دوست عزیز به دیگران احترام بگذار تا دیگران هم بتونن به شما احترام بگذارند.
چون فضای مجازی هست، دلیل نمیشه هرطوری دلت خواست با دیگران صحبت کنی.
بیشتر صحبت هاتون داستان سرایی بود. بخاطر همین فقط دو نکته رو میگم:
۱. من نگفتم RED DEAD بده. گفتم نسخه اولش که برای PS2 اومده بود هم برای رایانه نیومد و طبیعی بود که این نسخه هم برای رایانه منتشر نشه.
۲. هنوز هم میگم GTA V فقط الکی گنده شده بود و نوآوری خاصی نداشت. نگفتم چرت بود، گفتم ارزش حسرت خوردن رو نداره. اگه چرت بود که اینقدر فروش نمیکرد.
والسلام
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
وجود چند شخصیت تو یه بازی چیز جدیدی نیست.
پایان های مختلف هم چیز جدیدی نیست.
سرگرمی های متنوع هم تو نسخه های قبلی بود. اینجا متنوع تر شده.
سی جی هم لب ساحل و روی آب و زیرآب میرفت.
مهمتر از همه من نظر قطعی ندادم و گفتم چون بازیش نکردم، نظر قطعی نمیدم.
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change