موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
به نظر من بازی ای که سازندگانش اون رو جدی نگیرند و مخاطب خودشون رو انسان هایی با هوش و مسن ندونند بازی نمیشه،حالا خارجی یا ایرانی...
بودجه مهم نیست،ایده مهمه،انگیزه مهمه،هدف مهمه،مهم خلاقیت و نو آوریه نه گرافیک های آنچنانی،چیزی که این روزها به فراموشی سپرده شده....ایرانی ها تا وقتی نخواند متذکر این مساله باشند بازی هاشون باعث پیشرفت صنعت گیم ایران نمیشه،چه با بودجه،چی بی بودجه....
میگم تو این صحنه نمیشد دوتایی باهم بپرن که این همه ریسک هم نکرده باشن؟!
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
واقعا با پستت حال کردم دمت گرم!!![img]images/smi/s0 (22).gif[/img]
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
سلام!
یه ایرادی تو نقد وجود داره:
شمایی که یه ایرانی هستی طوری نقدو نوشتی که انگار ایران دشمنته!!!بالاخره باید از یه جایی شروع کرد!درست میگم؟!
Ubisoft و Bethesda و Rockstar که از بچگی بازیساز نبودن!!!اونا هم اولشون مثل الان ما بود!
گیم ایران هم در حال پیشرفته(اگه عکسای بازی ایرانی The Shining رو ببینی متوجه میشی)
موضوعها: 18
پلتفرم های شما:
06-09-2014, 04:00 PM
(آخرین ویرایش: 06-10-2014, 06:05 PM، توسط bazi_center.)
من اصلا صنعت گیم ایران رو قبول ندارم [img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
چون واقعا خیلی ایراد های مسخره ای دارن (مثلا کمتر بازی ایرانی پیدا میشه که توش زن وحود داشته باشه!) [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
حالا میگیم اینا به ما ربطی ندارن من یک بازی به نام افسانه روزبه خریدم رمم 3 است گرافیکم 1 بازی هنوز روی کامپیوترم همون هنگ قبلی رو داره که این رو میشه یه نوع باگ حساب کرد حالا اینا هم به کنار [img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
بعضی از بازی ها رو جوری برنامه ریزی کرده اند که بیشتر از 3 بار نمیشه روی یه کامپیوتر نصب کرد (مثال میخوای بازی شمشیر نادر) اینم میگیم هیچ [img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
بازی رو دوباره جوری برنامه ریزی کرده اند که فقط یه بار روی هر ویندوز نصب میشه و اگر میخوای دوباره بازی رو نصب کنی باید ویندوز رو هم دوباره نصب کنی (برای اینم مثال میخوای میرمهنا) [img]images/smi/s0 (34).gif[/img]
والا ما که خیری از این بازی هاشون ندیدیم [img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
اما به هر حال بابت پستت ممنون [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]