امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیش نمایش شبگرد: طلوع تاریکی
[تصویر:  tt-loader.png]

هر کس خانه ایی میخواهد، هر کس جایی را دارد که میتواند در آن پنهان شود، آن جا برای دزدان تاریکی شب است! اما زمانی داستان ما جالب میشود که تاریکی شب نیز از آنان گرفته شود، داستان ما زمانی جالب میشود که شبگرد قصه ما آرامش شب را نیز از آنها سلب کند.
خوب مثل دیگر عناوین ایرانی، از عنوان شبگرد نیز حمایت خاصی نشد، حتی این بازی تا مرز نابودی و فروپاشی نیز پیشرفت! در ابتدا Start ساخت این عنوان با 6 نفر زده شد و پیشرفت اما به گفته آنان بنیاد بازی های رایاه ایی به وعده خود عمل نکرد و کمک ها سر موعد به دست گروه نرسید، چند نفر از گروه انصراف دادند و رفتند، به طعب موقعیت بازی به خطر افتاد اما صاحب امتیاز بازی مسعود غفوری با منابع اندک خود شروع به جذب چند نفر کرد و آنها را به دست مدیر پروژه یعنی حمید عبدالهی سپرد.
نام عنوان: شبگرد: طلوع تاریکی
سازنده: پردیس گیم
ناشر: پردیس رایانه مهر
سبک: شوتر سوم شخص
پلتفرم: Pc
موتور گرافیکی:  UDK
تاریخ انتشار: 25 تیر 93
داستان :
داستان بازی بارها عوض شد ولی در آخر داستان پایانی به شکل زیر است که در پایین قسمتی از آن را توضیح خواهیم داد.
اول به معرفی شخصیت ها میپردازیم و سپس داستان را بازگو میکنیم.

شبگرد: بعد از حادثه‎ای عجیب حافظه‎ی خود را از دست داد و به انسانی سرگردان تبدیل شد. اتفاقات و عوامل بسیاری رخ داد تا حافظه‎ی او از بین برود. بافت پوستی او آسیب جدی دیده و قسمت‌هایی از آن در اثر سوختگی از بین رفته که قرار‌گیری در نور خورشید برای او رنج بسیاری به همراه دارد، به همین دلیل او به تاریکی شب پناه برده. صدمات جبران ناپذیری که به روح و روان او وارد شده، پس از مدتی او را به بیماری افسردگی دچار کرده است. شبگرد هیچ چیزی برای از دست دادن ندارد، هیچکسی در این بین نمیتواند کمکش کند، او هیچ راهی جز تسلیم شدن در برابر سرنوشت نخواهد داشت اما...
[تصویر:  25604000138546806017.jpg]
داریوش مهرگان: دکتر داریوش مهرگان 68 ساله فارغ التحصیل رشته‎ی روان‌ پزشکی و همچنین دارنده‎ی دکترای رشته‎ی فلسفه. تجارب ارزنده او در زمینه پزشکی و فلسفه توانست شیوه‌ای جدید از درمان را در بیماران آغاز نماید که در آن تکیه بر مضامین فلسفی و نگرش عمیق او نسبت به دنیای اطراف و درون انسان‌ها باعث نوع خاصی از اندیشه و پارادایم فلسفی به دنیا می‌شد. اما مواجه مهرگان با فردی عجیب و متفاوت از آن چیزی که تا به حال دیده بود، تجربه و علم چندین ساله او را به چالش کشید....
[تصویر:  darioush-mehregan.jpg]
سهراب جم: سهراب جم 45 ساله فارغ التحصیل از هنرهای نمایشی، فعالیت خود را با آموزش تخصصی ویولن آغاز کرد و پس از مدتی با توجه به علاقه شخصی وارد صحنه تئاتر شد و توانست در چندین اجرای متفاوت مهارت‎های خود را در بازیگری نشان دهد. آخرین اجرای او با نام نوشته‎ای بر روی تابوتم مورد استقبال بینندگان قرار گرفت تا جایی که برای چندین ماه متوالی کار او بر روی صحنه‎ی نمایش رفت. جم پس از چندین اجرا به سرعت به چهره‎ای شناخته شده تبدیل گشت و این مورد باعث شد رفته رفته دشمنانی پیدا کند. درگیری میان او و برخی از افراد ناشناس در تئاتر اصلی شهر باعث شد تا صورت او در جریان این حمله و آتش گرفتن بخشی از صحنه نمایش آسیب ببیند ولی با پیگیری‌های فراوان توانست تمامی دشمنان را شناسایی و از میان بردارد. جم بعد از این درگیری و دیدن آسیب‌های وارده به چهره، دچار نوعی از بیماری روانی شد و تا مدت‎ها در آسایشگاه روانی تحت مراقبت قرار گفت، اما سابقه بیماری روانی او به سن 24 سالگی برمی‌گردد، درست جایی که به اسکیزوفرنی مبتلا شد ولی توانست با دارو درمانی آن را تا حدودی کنترل کند. هر روز جم به انسانی خطرناک‌تر و زخمی‌تر تبدیل می‌شد و انگیزه بالای او برای انتقام باعث ظهور خطرات فراوانی می‌شد اما او تصمیم گرفت در آخرین ماجراجو‌یی به مبارزه با
...
[تصویر:  sohrab-jam.jpg]

فرامرز شفیق: فرامرز شفیق 58 ساله لیسانس حقوق. در سن 32 سالگی توانست با استفاده از نفوذ خود در باندهای مافیایی و ارتباط با فروشندگان مواد، فعالیت‌های حقوقی و دور زدن موانع قانونی این گروه‌ها را به خوبی انجام دهد و با توجه به شخصیت کاملا متفاوتش در برخورد و نوع رفتار عجیبش در مواجه با مردم، هر روز بیشتر از دیروز مورد توجه افراد خلافکار قرار گرفت. پرونده‎های متعدد او مبنی بر پولشویی، رشوه و قاچاق باعث شده تا به سوژه‎ای شناخته شده برای نیروهای پلیس تبدیل شود...
[تصویر:  faramarz-shafigh.jpg]
فرهاد آریافر: فرهاد آریافر 45 ساله، تحصیلات دانشگاهی خود را در دانشکده پلیس به اتمام رساند و در سن 27 سالگی وارد پلیس بزرگ شد. آریا فر به سرعت توانست جایگاه خود را ارتقاء ببخشد و به عنوان سرهنگ و کاردار انهدام باندهای مواد و مافیایی قاچاق منصوب شد. شخصیت جدی و در عین حال مصمم و پیگیر او در شناسایی و انهدام باندهای قاچاق مواد و تشکیل گروههای شناسایی باعث شهرت او در بین مردم شد. اما این جدیت و اراده برای نابودی باندهای مافیایی آریافر را مورد تهدیدات فراوانی از سوی باند‌های مواد مخدر قرار میداد. بارها توسط خلافکاران مورد حمله قرار گرفت که در آخرین سو قصد جان سالم بدر برد تا اینکه...
[تصویر:  aryafar.jpg]
پژمان رادمنش: پژمان رادمنش 35 ساله افسر نیروی پلیس، و مدرس جرم شناسی در یکی از دانشگاههای کشور پس از استخدام در نیروی پلیس توانست در قسمت دایره تجسس و بررسی صحنه جرم به شکل جدی فعالیت نماید و تجربیات ارزنده او در زمینه شناسایی صحنه جرم زبانزد است. اما ورود پروندهای متفاوت و عجیب همه چیز را دگرگون کرد تا اینکه...
[تصویر:  pejman-radmanesh.jpg]
روح تاریک مترو: تنها اطلاعات موجود از این شخصیت، لقب «روح تاریک مترو» می باشد که مردم به او نسبت داده ان، او زمان بچگی با یک مشکل حاد تنفسی به دنیا آمده و والدینش او را در مترو رها کردنند، او در 16 سالگی انتقام خویش رو گرفت و بعد از آن از وی خبری نشد هر کس که به دنبال او میگشت پس از مدی می مرد و مردم جنازه ی او را پیدا میکردند.
[تصویر:  metroman.jpg]

حال به بازگو کردن داستان باز میگردیم.
در یک شب شوم، آسیب شدیدی دیده بودم که ناگهان کسی سر رسید او کسی نبود جز آقای مهرگان مرا در ماشینش گذاشت و حرکت کرد به خوبی نمیدیدم ولی نور چراغ ها اذیتم میکرد، او مرا به خانه اش برد و مورد مداوا قرار داد من برای تسکین درد مجبور به استفاده از مسکن های قوی بودم، همچنین هیچ چیز را به یاد نداشتم، روز ها گذشت، بی هدف بی امید و بی قرار برای این که بدانم چه کسی هستم، چه اتفاقی برایم افتاده و...
همچنین باید اشاره کرد که ما شاهد 40 دقیقه صحنه های سینماتیک و 180 خط دیالوگ هستیم.
[تصویر:  shabgard_gameplay_screenshot6.jpg]
گیم پلی:
حداقل نسبت به دیگر بازی های ایرانی ما شاهد حرکات نرم تری هستیم، همچنین به نظر میرسد کاور گیری که خود اصل مهمی است، به خوبی در بازی پیاده سازی شده، همچنین ما قادر به تیر اندازی کور نیز هستیم، منظور از تیر اندازی کور در واقع زمانی است که از داخل سنکر بدون بالا آمدن و نشانه گیری شلیک میکنیم، با وجود این که دقت این تیر اندازی پایین است اما ارزش این را دارد که خون خود را از دست ندهیم و کشته نشویم.
همچنین میتوان به وجود نیرو هایی چون Mark و Rage نیز اشاره کرد.
Mark: بعد از کشتن تعداد خاصی از دشمن میتوانید چند دشمن را علامت گذاری کنید تا |آن ها به صورت خودکار کشته شوند ( نیرویی شبیه به، نیروی بازی Splinter Cell: Black list)
Rage: با استفاده از خشم شبگرد نیروی آن بالا تر می رود، در واقع زمانی که شبگرد عصبانی میشود قدرت بیشتر پیدا می کند.
از دیگر نکات مثبت وجود قابلیت تخریب پذیری است، که البته نمیدانیم در چه پیاده سازی شده ولی به ر حال خود یک نکته مثبت است، نکته ایی که باعث می شود هرگز نتوانید در یک سنگر جا خوش کرده و بمانید! همچنین دشمنان با استفاده از نارنجک نیز شما را مجبور به خارج شدن از سنگر میکنند.
ما در زمینه ی اسلحه ها نیز با لیست بلند و بالایی رو به رو نیستیم، البته درستش هم همین است زیرا ما در جنگ جهانی که نیستیم، مبارزات ما بیشتر شبیه به نزاع های خیابانی است. همچنین ما مراحلی به اسم QTE  یا همان Quick Time Event نیز هستیم که به شخصه فکر نکنم قبلا در عنوانی ایرانی استفاده شده باشد .
همچنین در بخش گیم پلی، ما شاهد 5 الی 4 ساعت گیم پلی با احتساب 40 دقیقه صحنه سینماتیک هستیم.
[تصویر:  udk-5-24-2014-5-21-20-PM-610.jpg]
گرافیک:
به هر حال ما باید یادمان باشد این عنوان یک عنوان ایرانیست، عنانی که از صنعت نو پای گیم ایران بر خواسته و ما نباید توقع زیادی داشته باشم، اما باز هم با این وجود ما شاهد گرافیک خوبی هستیم، اما نکته قابل توجه در بازی میتوان شنل شبگرد باشد، امیدواریم حرکت شنل خوب باشد و در مقابل  وزش باد یا پرش پویا عمل کند، نه فقط جنبه تزئینی داشته باشد.
همچنین گفته شده که روز و شب نیز وجود دارد، به طبع در شب سایه ها بسیار کم تر از روز است اما در روز باید به سایه ها توجه بیشتری داشته باشی، همچنین امیدواریم سایه ها نیز به طور خوبی طراحی شده باشند.
در زمینه ی طراحی و چهره پردازی نیز که به نظر شاهد طراحی خوبی هستیم ولی برای برسی دیگر چیز ها باید تا زمان عرضه صبر کرد.
[تصویر:  48vrmt14uvveaoju5or.jpg]
موسیقی و صدگذاری:
احتمالا ما در رابطه با صدا پیشگی شخصیت ها مشکل خاصی نداریم زیرا در این زمینه از صدا پیشگان خوب کشور استفاده شده و در ویدئوهای منتشر شده میتوان به کیفیت خوبشان پی برد. همچنین دیالوگ ها هم با قدرت کار شده و به نظر خوب میرسد ماشاهد دیالوگ هایی چون: میدونی این چیه؟ حتی یه ذره از اینم آدمای گنده تر از تو هم از پا در میاره، آره، این تاوان افرادیه که خیلی فضولی میکنن. میشنوی؟ هیچ کس اینجا نیست که کمکت کنه، هیسسسس!
یا در جایی دیگر: من از مرگ نمی ترسم هر وقت فهمیدم کی هستم با آغوش باز به سمتش میرم، ولی تا اون روز میجنگم.
یا: تو زندگی لحظاتی وجود داره که میفهمی مرگ بزرگ ترین کابوس نیست، شاید سرنوشتمه، شاید از اول قرار بود که سفرم اینجا تموم بشه.
در زمینه ی افکت های صوتی نیز این عنوان نمرات قابل قبولی را میگیرد و ما شاهد ضعف خاصی نیستیم، موسیقی ها نیز خوب کار شده و با ریتم بازی هم خوانی دارد و به طور کلی این عنوان نسبت به دیگر عناوین ایرانی برتری واضحی دارد.
کلام آخر: هر چه هم که این عنوان بد و مزخرف باشد و همچنین قابل مقایسه با بازی های خارجی نباشد باز هم ما باید آن را خریداری کنیم باز هم باید آن را تحسین کنیم، حتی اگر بازی نمره -0- را نیز بگیرد ما باید به خاطر تلاش تحسین برنگیز آنها، آنها را ستایش کنیم. اینجا ایران ـه و کار آن ها فرا تر از توانشون بوده به دلایلی که همه شما بهتر من میدونین زمینه کار مخصوصا در رابطه با بازی سازی کمه، پس توقع خود را پایین بیاورید و حتی همین الان! بله همین الان یک نسخه از آن را پیش خرید کنید.
سیستم مورد نیاز بازی نیز به مشخصات زیر است.
حداقل سیستم مورد نیاز:
OS: Windows XP SP3, Windows Vista, or Windows 7 ,Windows 8
CPU: 2.0+ GHz processor
RAM: 2 GB
Graphic: 
ATI Radeon HD 3600 or higher, Nvidia GeForce 8600 GT or higher
Free Space: 12 GB
DirectX 9
سیستم پیشنهادی:
CPU: intel core i5 2.5+ GHz processor
RAM: 4GB
Graphic: AMD Radeon HD 6450 or higher ,Nvidia Geforce 530 or higher
Free Space: 12 GB
DirectX 11

برای پیش خرید از لینک های زیر استفاده کنید. (روی تصاویر کلیک کنید)
[تصویر:  box-art-02.jpg]
[تصویر:  gold.jpg] [تصویر:  silver.jpg] [تصویر:  bronz.jpg]
[تصویر:  %D8%B4%D8%A8%DA%AF%D8%B1%D8%AF.jpg]

.Oh, then that's the rule you'll have to break to know the truth
پاسخ
همه عکس های مقالتو وست چین می کردی بهتر بود!
پاسخ
مقاله ی خوبی بود و برای من که اطلاعات زیادی از این بازی نداشتم خیلی مفید بود. ممنون Confused74:

پاسخ
داستانش جالب نیست. ولی امیدوارم چیز خوبی از آب دربیاد.
پاسخ
(06-30-2014, 09:39 PM)'Expellite' نوشته است: داستانش جالب نیست. ولی امیدوارم چیز خوبی از آب دربیاد.

اتفاقا به نظر من داستانش جالبه !
البته باز هم هر کس عقیده ی خودش را دارد

(06-30-2014, 08:34 PM)'assassinwanted' نوشته است: همه عکس های مقالتو وست چین می کردی بهتر بود!

ببخشید.
تصحیح شد.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
مقاله بسیار خوبی بود زمانی که به مقاله های اولت نگاه می کنم پیشرفت رو می بینم فقط ای کاش بیوگرافی رو از خودت می نوشتی

ولی در کل پیش نمایش بسیار خوب و جامع بود
موفق باشی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[تصویر:  5b7th9dl7afci0p5zblo.jpg]
پاسخ
(06-30-2014, 09:46 PM)'amir1998' نوشته است: مقاله بسیار خوبی بود زمانی که به مقاله های اولت نگاه می کنم پیشرفت رو می بینم فقط ای کاش بیوگرافی رو از خودت می نوشتی

ولی در کل پیش نمایش بسیار خوب و جامع بود
موفق باشی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

بله معرفی شخصیت ها از سایت خود شبگرده (من فقط در رابطه با روح تاریک مترو) به متن اضافه کردم چون یه سری ویدئو اومد بیرون برا همین من کامل ترش کردم.
باز هم اگه بد بود ببخشد.[img]images/smi/s0 (30).gif[/img]
ممنون بابت نظرتون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
در ضمن مسلما با وجود افرادی مثل شما و دیگران من پیشرفت خواهم کرد البته هنوز هیچی بلد نیستم و راه طولانی جلومه

پاسخ
قیمتا رو می دونم ولی می گفتی هم خوب بود از سایت اصلیش بنویس

رد می شه ورقای تقویم مدام        
                                                                                          واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
                          دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا      
                                                                                          ولی میاد روزی که به کامه ایام
پاسخ
خسته نباشی دوست عزیز.
من هم مثل بقیه امیدوارم این بازی بتونه گیمران ایرانی رو راضی نگهداره. (هرچند بعضیا کلا مشکل دارند و غیرقابل راضی شدن هستند) خودم هم این عنوان رو پیش خرید کرده بودم و منتظرم تا روز انتشار.
راستی تو بازی گرشاسپ هم QTE وجود داشت.
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ
مقاله ی جالبی بود دستتون درد نکنه بالاخره شخصیتاشو شناختم!
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  از غرب به شرق در مسیر رستگاری| پیش نمایش NiOh Hidden Shadow 1 2,629 01-15-2017, 12:31 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S
  ایستاده در تاریکی؛ خیره به نور | نقد و بررسی Batman: A Telltale Games Series EP.5 B.A.T 0 3,141 12-16-2016, 12:03 AM
آخرین ارسال: B.A.T
  جنگاورانی از جنس آینده|پیش نمایش بازی Call OF Duty:Infinite Warfare Hidden Shadow 8 4,854 10-28-2016, 09:24 PM
آخرین ارسال: Hidden Shadow
  بازگشت گناهکارانِ بی‌گناه | پیش‌نمایش بازی Persona 5 BadBoyNeverDie 3 2,437 10-21-2016, 07:50 PM
آخرین ارسال: Maziyar Hemmati
  میراث‌دار ۲۹ سال خاطره… | پیش‌نمایش عنوان Final Fantasy XV saeed aghababaee 6 3,171 09-15-2016, 02:13 PM
آخرین ارسال: saeed aghababaee

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان