امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GTA V | Official Thread
(07-11-2014, 06:54 PM)'John Watson' نوشته است: به امید خدا بتونیم PS4 بگیریم و روی PS4 هم بریمش...
روی 360 که 100 درصد کردیم تموم شد رفت!
[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

حوصلت شد [img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img]

من تابستون پارسال که اومد تا 1 هفته بازی کردم 80 درصد که  شد ولش کردم

[تصویر:  5b7th9dl7afci0p5zblo.jpg]
پاسخ
من یه بار 100 درصد کردم 5 بارم خط داستانی رو رفتم هنوز دلم می خواد بازیش کنم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] بازی ـی که براش 270 میلیون دلار هزینه می کنن بایدم اینطوری باشه [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
نقل‌قول:
بچه ها این آهنگ روی تریلرش خیلی قشنگه.
[align=right]اسم آهنگ یا خواننده رو کسی نمیدونه؟

Dan Croll - From Nowhere
پاسخ
(07-11-2014, 07:32 PM)'Venom Snake' نوشته است: من یه بار 100 درصد کردم 5 بارم خط داستانی رو رفتم هنوز دلم می خواد بازیش کنم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] بازی ـی که براش 270 میلیون دلار هزینه می کنن بایدم اینطوری باشه [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
نقل‌قول:
بچه ها این آهنگ روی تریلرش خیلی قشنگه.
اسم آهنگ یا خواننده رو کسی نمیدونه؟

Dan Croll - From Nowhere

والا بیشترین بازی که تموم کردم batman arkham city بود اونم 5 بار 96%
the last of us رو هم 4 بار تموم کردم

[تصویر:  5b7th9dl7afci0p5zblo.jpg]
پاسخ
من بیشترین باری که یه بازی که تموم کردم (Prince of persia2 (WW و Metal gear rising هر کدوم چهار بار.
batman هم فقط آرکام سیتی اونم فکرکنم 3بار. بیشتر از 65 درصد هم فکر نکنم شد تازه تو همون 65 درصد هم شک دارم شاید کمتر باشه.[img=18x18]images/smi/s0 (25).gif[/img]
تو GTA ها هم هیچکدوم رو تموم نکردم و فقط موقعی که داداشم vice city رو تموم میکرد، پیشش بودم.[img=18x18]images/smi/s0 (25).gif[/img]
همیشه یه چیزی میشد که سیوام پاک بشه؛ منم دیگه حوصله ام نمیکشید از اول برم.[img=18x18]images/smi/s0 (25).gif[/img]
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ
ابتدا انتظار ها برای تایید شدن عنوان GTA V بر روی کنسول های نسل هشتمی و PC  عده ی کثیری را تا مرز جنون پیش برد و حال مشخص شدن تاریخ انتشار این عنوان نیز باعث دردسر برای طرفداران شده است. به تازگی یک فروشگاه دانمارکی تاریخ انتشار این عنوان را ذکر کرده است که بر اساس آن GTA V در زمانی عرضه می شود که ۳ عنوان Call of Duty : Advanced Warfare ،The Crew و Halo : The Master Chief Collection عرضه خواهند شد.
[تصویر:  gta-5-pc-release-date.jpg]
طبق اعلام این فروشگاه، بازی در اروپا به طور معمول در روز جمعه ۱۴ نوامبر ( ۲۳ آبان ۱۳۹۳) عرضه می شود در حالی که تاریخ انتشار بازی در آمریکای شمالی روز شنبه، ۱۱ نوامبر ( ۲۰ آبان ۱۳۹۳) می باشد. البته این فروشگاه تنها تاریخ انتشار بازی در اروپا را ذکر کرده است ولی طبق رویه ی عادی بازی ها ۳ روز قبل در آمریکای شمالی منتشر می شوند و عملا تاریخ انتشار بازی در آمریکای شمالی طبق اعلام این خرده فروشی، ۱۱ نوامبر خواهد بود. علاوه بر این این وب سایت، از اولین سایت هایی بود که اعلام کرد GTA V بر روی کنسول های نسل هشتمی و PC نیز منتشر می شود که سرانجام راکستار در E3 2014 این مسئله را تایید کرد. با این حال تمامی این تاریخ ها حدس و گمان است ولی چیزی که می توان از آن اطمینان داشت این است که راکتسار این عنوان را در ماه های پایانی سال ۲۰۱۴ و تعطیلات کریسمس عرضه خواهد کرد تا فروش آن بیشتر شود. اگر این تاریح حقیقت داشته باشد، GTA V در زمانی عرضه می شود که ۳ عنوان بزرگ دیگر یعنی Call of Duty : Advanced Warfare ،The Crew و Halo : The Master Chief Collection نیز عرضه خواهند شد.
به نظر شما آیا راکستار آن قدر به این عنوان اعتماد دارد که آن را همزمان با Call of Duty : Advanced Warfare راهی بازار کند یا این کار یک ریسک بزرگ است؟ آگر این دو بازی همزمان عرضه شوند، به نظر شما کدام یک فروش بیشتری خواهند کرد؟ مسلما جدال این دو عنوان پر فروش بسیار جذاب خواهد بود.

منبع: گیمفا
مترجم: محمد حسین صفری
[تصویر:  56sc_the_north_remembers_by_ertacaltinoz...-_copy.jpg]

پاسخ
(07-03-2014, 02:56 PM)'bazi_center' نوشته است: خداوکیلی GTA V فقط روی PS4 و XONE می چسبه با PC جون به جونش کنی هنگ می کنه [img]/images/smi/new/105.gif[/img]آرزوی ها همه مون چقدر رنگین هستن [img]images/smi/s0 (45).gif[/img] کی دوست داره هم PS4 داشته باشه هم XOne خداوکیلی بگو کیه که دوست نداره [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]اما در کل من نمی دونم چرا الان مثلا همین GTA V روی PS3 که گرافیکش 512 است میاد ولی روی PC اگه گرافیکش 2 هم باشه نمیاد کی می دونه دلیلش چیه به منم بگه [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

به دلیل استفاده از APU

انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
پاسخ
(07-12-2014, 02:58 PM)'Wayne' نوشته است:
(07-03-2014, 02:56 PM)'bazi_center' نوشته است: خداوکیلی GTA V فقط روی PS4 و XONE می چسبه با PC جون به جونش کنی هنگ می کنه [img]/images/smi/new/105.gif[/img]آرزوی ها همه مون چقدر رنگین هستن [img]images/smi/s0 (45).gif[/img] کی دوست داره هم PS4 داشته باشه هم XOne خداوکیلی بگو کیه که دوست نداره [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]اما در کل من نمی دونم چرا الان مثلا همین GTA V روی PS3 که گرافیکش 512 است میاد ولی روی PC اگه گرافیکش 2 هم باشه نمیاد کی می دونه دلیلش چیه به منم بگه [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

مگه راکستار مثل یوبی سافته که بیاد یه بازی رو مثل باگ داگز تو 4 سال بده بعدشم قویترین سیستم حال حاضر دنیارو بخواد . بااون گرافیک ضایعش .
راکستار اگه شده باشه 10 سال رو بازیش کار میکنه ولی وقتی بازیشو میده به همه جور سیستمی میخوره.
مکس پین 3 رو سیستم رفیقم که مال عهد هایف لایف 1 هستش .بدون افت فریم و گرافیک قابل قبول اجرا شد.
دلیل تمام طول کشیدنای بازی های راکستار برای pc بهینه سازیشونه . 

پاسخ
Grand Theft Auto 5 برای PS4,Xbox One به قیمت ۳۴۹۹ INR قابل پیش خرید است | قیمت نسخه PC نامشخص
شرکت بزرک راک استار پارسال عنوان پر فروش و پر طرفدار GTA 5 را برای کنسول های نسل هفتمی منتشر کرد. مدتی قبل در E3 2014 در کنفرانس رسمی سونی این بازی برای کنسول های نسل هشتمی و رایانه های شخصی تایید شد. در حال حاضر بسیاری از فروشگاه ها این بازی را برای فروش در دسترس قرار داده اند. این نسخه ها به صورت اصلاح شده هستند.حال قیمت پیش فروش بازی در هند مشخص شده است که علاقه مندان باید برای پیش خرید به فروشندهان بازی مبلغ ۳۴۹۹ INR را پرداخت کنند. متاسفانه هنوز هیچگونه صحبتی درباره قیمت نسخه PC بازی در این کشور نشده است. البته قیمت بازی های PC در هند معمولا کمتر از نسخه های کنسولی هستند پس باید انتظار قیمت بسیار ارزان تری را داشت. این بازی را اگر در هند اقامت دارید می توانید از اینجا پیش خرید کنید.Grand Theft Auto 5 برای PS4, Xbox One و PC کاملا بهبود یافته است و در آن شاهد افزایش کیفیت بافت ها، وضوح بالا، افزایش تعداد NPC و بسیاری از ویژگی های دیگری هستیم که نسخه های نسل قبلی از آن ها بهره مند نبودند. برای مطلع شدن از تفاوت های بیشتر نسخه های نسل قبلی و بعدی بازی این تریلر را مشاهده کنید.

منبع: گیمفا
مترجم: مهرشاد ابراهیمی

[تصویر:  56sc_the_north_remembers_by_ertacaltinoz...-_copy.jpg]

پاسخ
GTA V تاکنون ۳۴ میلیون نسخه فروش داشته است|همه چیز به نفع Rockstar 
[تصویر:  rockstar-games-source-944553-250x125.jpg]
آن طور که پیداست قطعا GTA V برای استدیوی Rockstar پیروزی بزرگی بوده چرا که گزارش های جدید نشان از فروش فوق العاده این عنوان دارند؛ درست است که این ارقام علنا اعلام نشده است ولی با توجه به آمار و ارقام موجود در جدید ترین گزارش های مالی استدیوی Rockstar همگی از این از این حاکی است که GTA V تا کنون به میزان ۳۴ میلیون نسخه فروش داشته است.
همان طور که گفته شد فروش فوق العاده و میلیونی GTA V در آخرین گزارش های شرکت Rockstar ذکر شده که این آمار و ارقام تقریبا همگی میزان فروش ۳۴ میلیونی GTA V را تایید می کنند که نشان دهنده این است که امسال سال خوبی برای Rockstar بود چرا که با انتشار GTA V توانست سود خوبی را تصاحب کند که این قطعا نشان از قدرت بالای پرسنل Rockstar و بازی GTA 5 دارند، با این حال این پایان کار بازی GTA V  نیست چرا که این بازی قرار است در پاییز امسال برای پلتفرم های PS4 ،PC  و XBox One  منتشر شود و بازار فروش بازی های این پلتفرم ها را نیز به تسخیر خود در آورد.

مترجم: علیرضا حبیبی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
دوست عزیزی که اهنگ تریلر رو میخواستن بنده براشون پیدا کردم امیدوارم لذت ببرید.

لینک دانلود

البته این اهنگ ریمیکس های زیادی داره که در صورت تمایل میتونید در این لینک ببینینشون و دانلودشون کنید.
[تصویر:  54878936122617949085.png]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Outlast 2 | Official Thread HardCore Gamer 10 6,763 04-29-2017, 01:53 PM
آخرین ارسال: adams-khersi
  Final Fantasy XV | Official Thread Old Snake 73 28,425 04-29-2017, 01:50 PM
آخرین ارسال: adams-khersi
  The Witcher 3: Wild Hunt | Official Thread Tyrion 486 99,859 04-23-2017, 09:32 PM
آخرین ارسال: amir_rs75
  The Climb | Official Thread Station 7 3,890 04-20-2017, 01:23 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S
  Destiny 2| Official Thread Station 0 2,024 04-04-2017, 08:14 PM
آخرین ارسال: Station

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان