موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
بچه ها نظرتون درباره طراحی جدید جین چیه؟
من خوشم نیومد. به نظرم اصلا جالب نیست.
اون لباسش تو تکن4 و5 خیلی باحال تر از این بود.
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
موضوعها: 257
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- xbox one
- Wii U
- Mobile
حالا به نظر من جذاب تر شده و به قیافه ی خشنش خیلی اومده اصلا مرد هست و جذبه اش
به نظر من قسمت دست هاش خیلی قشنگ تر شده و اون پوششی که برای دست هاش گذاشته شده خیلی خوبه و با عث دفع ضربات میشه و آسیب کمتری به جین وارد میشه و این لباسی هم که پوشیده با عث شده این عظلات جین خودش رو بیشتر نمایش بده و خیلی هرکول تر نشونش بده.
کفش هاش هم خیلی خوشگله باید برم ازش بپرسم چه مارکی هست و از کجا خریده منم برم بخرم.
موضوعها: 221
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
به نظر من هم طراحی جین داخل سری های قبل خیلی بهتر بود، البته نمیخوام بگم این خیلی بده یا افتضاحه. اما در مقابل لباس قبلی یکم ضعیف تره. امیدوارم لباس جین تو نسخه های قبل هم داخل بازی قابل انتخاب باشه، این جور خیلی بهتره.
موضوعها: 221
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
خب شما خودتون هم اشاره کردید بیشتر میتونه مربوط به سلیقه ی افراد باشه. توی لباس جدید من یکم با طراحی شلوار Jin مشکل دارم که البته زیاد هم بد نیست ولی طراحی قبلی رو بیشتر می پسندیدم.
در مورد بخش DMC اینجا جای بحثش نیست اما باید بگم که کاملاً مخالفم چون دانته تو نسخه آخر یعنی DmC واقعاً خوب نبود و این ربطی به جدید شدن و گذر زمان هم نداشت چون دانته به عنوان یکی از نماد های این سری بازیه و نمیتونن به راحتی اون رو کاملاً تغییر بدن که این موضوع باعث اعتراض زیاد هواداران هم بود. به همین خاطر نمیشه گفت باید کارکتر با طراحی جدید تغییر کنه. دانته نسخه های قبل کجا و دانته ی DmC کجا؟
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
درمورد جین:
این لباس جین همونه که میگم. آره!
الان که دقت میکنم میبینم یه جورایی درست میگی ولی بازم یه مقدار ایراد داره لباسش. مثلا من اصلا با دستکشش حال نکردم. یه چیز عجیب غریبی شده کلا دوتا بازوهاش.
لباسش کلا زیادی تنگه. تو 5 لباسش خیلی راحت بود ولی تو این نه! باز کفشاش و شلوارش یه چیزی ولی این بازوهاش خیلی فضایی شده
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
موضوعها: 257
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- xbox one
- Wii U
- Mobile
04-03-2015, 05:00 PM
(آخرین ویرایش: 04-03-2015, 05:05 PM، توسط مجیدنصر.)
صادق جان نوکرتم من DMC رو فقط برای مثال اونم برای لباس گفتم شما اومده کل بازی رو نقد کردی من اون رو فقط گفتم که بگم بعد سازنده ها میاند و لباس های قدیمی رو برای شخصیت ها قرار می دند که کسی ناراضی نباشه از بازی و همه به سمت بازی بیاند.
حرف من اینه که اگه بخواند همیشه با یک شکل و یک فرم لباس توی مثلا هشت نسخه از بازی ظاهر بشه و هیچ تغییری توی ظاهر و لباس اون نشه اون شخصیت برای بازیباز فوق العاده خسته کننده میشه.
مثلا اگه توجه کرده باشی توی بازی های مورتال کمبت و یا مبارزات خیابانی توی هر سری از بازی تغییراتی توی شخصیت ها و لباس اون ها حالا کم و یا زیاد شاهد هستیم.