دوستان تا بحث میکنن، من هم برم سراغ نکته بعدی از تریلرها
فقط یک عذر خواهی از همه دوستان داشته باشم، اون هم بدلیل اینکه دیدم نکات قبلی غلط املایی و نگارشی داشت و بعضیاش مثل اینکه از دستم در رفته ، البته دلیل اصلیش این هست که برای این نکات نوشته ای آماده نیست ( و همین طور سعی کردم عامیانه بنویسم) و بجز نکات تیترواری که در تریلرها دیدم و یادداشت کردم، عمده مطالب رو در موقع نوشتن اضافه میکنم
با تشکر از همه دوستان
اما چون بحث مبارزه و شمشیرزنی شد نکته بعدی در همین مورد هستش و البته با توجه به چند تریلر
19 - شمشیرزن
بازی های RPG گستره وسیعی از امکانات در گیم پلی و سایر بخش ها دارن و تمرکز اصلیشون شاید روی یک بخش مثل شمشیرزنی نباشه، اما این دلیل این نیست که امکانات این بخش قابل قبول نباشه، در بسیاری از بازیهای این سبک شمشیرزنی و مبارزات، خاص اون بازی هست و شاید نشه بازی ها رو با هم مقایسه کرد،
مثلا عنوان Dark Souls رو در نظر بگیرید، شاید خیلی ها سبک مبارزات در این بازی رو نپسندند و مبارزاتش رو خیلی معمولی و بدون انواع و اقسام حرکات عجیب و غریب و محیرالعقول بدونن، ولی در واقع همین موضوع هست که گیم پلی Dark Souls رو منحصر بفرد می کنه؛
نبرد مردانه؛ شاید این کلمه ای باشه که در توصیف مبارزات در Dark Souls بشه بکار برد، شما باید با همون حرکات ساده حمله و دفاع و ضدحمله از پس دشمنان کوچیک و بزرگتون بر بیایید و نباید منتظر یک حرکت عجیب و غریب باشید و فقط قدرت تصمیم گیری و دقت شما در بازی تعیین کننده هست.
این فقط یک مورد بود و میشه همین مثال رو در مورد Skyrim و ... به نحوی دیگر مطرح کرد؛ پس می بینیم که مهارت های شمشیرزنی در هر بازی رو باید در اتمسفر خودش دید و اونوقت قضاوت کرد.
اما در مورد Witcher 3 و نحوه مبارزات و شمشیرزنی در اون نکاتی که در تریلر ها دیدم مطرح می کنم :
در تریلری در مورد شمشیرزنی اشاره به موضوعی میکنه و میگه که
شما باید بر روی مهارت های شمشیرزنی خودتون کار کنید تا به حرکات خاص و مهارت های ویژه بیشتری دست پیدا کنید؛ این شاید به این معنی باشه که در ابتدای بازی همه مهارت شمشیرزنی و بخصوص مهارت های خاص در دسترس نیست و به مرور و با کسب تجربه و مبارزات بیشتر و در واقع با Level Up شدن میشه مهارت های بیشتری بدست آورد.
اما در این گونه بازیها طبق همون مثالی که اول بحث زدم باید با تصمیم گیری درست و استفاده از تمام امکانات به مبارزه با حریفان پرداخت. شاید بهتر باشه با تصاویر در مورد این مطلب توضیح بدم.
تصاویر همگی از تریلرها:
شمشیرزن
اما در ابتدا بعضی از حرکات خاصی که در تریلر نشون داد؛ این حرکات به نظر میاد هم درحین مبارزه و هم ضربات پایانی رو شامل میشن
در این تصویر دفع ضربه حریف رو می بینید