موضوعها: 683
12-01-2015, 07:58 PM
(آخرین ویرایش: 12-01-2015, 07:59 PM، توسط Station.)
آپدیت 1.21 بازی منتشر شد.
Assassins Creed Syndicate Update v1.21-CODEX
Size: 226 MB
لیست تغییرات:
کد:
Fixed infinite loading screen in Sequence 7.
Fixed geometry explosion and missing geometry on Windows 10.
Fixed geometry explosion on multi-monitor.
Fixed image shaking in Train Hideout with enabled FXAA.
Fixed single-display resolutions in Surround/Eyefinity mode.
Fixed various render issues.
Fixed several online issues.
Minor UI improvements.
--
--
--
--
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
ممنون بابت آپدیت فقط یه سوال
خواهشا جواب بدید
این لیست تغییرات آپدیت انگلیسی نوشته سر در نمیارم میخاستم بدونم تاثیری برای افت فریم هم داره؟
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
سلام
فایل های Readme قبل آپدیت را دارید؟
من نسخه بلک باکس دارم ارور میده موقع اپدیت
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
12-02-2015, 01:07 AM
(آخرین ویرایش: 12-02-2015, 01:08 AM، توسط majid cod.)
برای منم مثل کاربر بالایی ارور های README میده
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
آقا پچی چیزی برای این کرشا نیومده؟ برای من هر دو دقیقه بعد شروع بازی کرش یمکنه امانمو بریده. آپیدتم زدم فقط یکم فریم بهتر داد ولی کرشا هنوز پابرجان و بازی عملا غیر قابل بازی است.
only call of duty series
موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
(12-02-2015, 01:29 AM)mjsh نوشته است: آقا پچی چیزی برای این کرشا نیومده؟ برای من هر دو دقیقه بعد شروع بازی کرش یمکنه امانمو بریده. آپیدتم زدم فقط یکم فریم بهتر داد ولی کرشا هنوز پابرجان و بازی عملا غیر قابل بازی است.
کرش کردن علت های مختلفی میتونه داشته باشه، یکیش کم آوردن رم هست. وقتی که بازی برای پردازش به رمی بیشتر از رم قابل استفاده سیستم نیاز داشته باشه کرش میکنه.ببین مثلا ممکنه تو 8 گیگ رم داشته باشیا. اما اینو بدون خود برنامه های سیستم در کم ترین حالت یه چیزی حدود 15 درصد از رم رو استفاده میکنن. بعد اگه برنامه ها یا فعالیت های دیگه ای هم در پس زمینه در حال انجام باشن رم بیشتر اشغال میشه. اولین پیشنهادم اینه که نرم افزار game booster رو بگیر و از تنظیماتش فعالیت هایی که میخوای هنگام اجرا بازی متوقف شن رو انتخاب کن بعدش بازی رو به لیستش اضافه کن و استارت رو بزن. احتمالش هست درست شه. مشکل دیگه که میتونه دلیل کرش کردن باشه کم اوردن حافظه گرافیکی یا آپدیت نبودنش هست. اگه سیستمت amd هست حتما amd crimson 15.11 رو دانلود و نصب کن. دقت کن دقیقا همثین اسم. نکته بعدی این که وقتی کرش میکنه show details رو بزن و در متنی که نوشته همون خط های بالایی یه اسمی با پسوند dll نوشته. اونو بگو ;))
[img=0x0]http://uupload.ir/files/cv8y_photo_2016-09-08_15-12-24.jpg[/img]