موضوعها: 5
سلام
میخاستم بپرسم که آیا تو بازی شورش درشهر 5 که تو کامپیوتره ...میشه یه جایی که رفتیم رو ذخیره کنیم و بعدا از ادامه همو.نجا بریم....؟
چون طولانیه و هردغعه نمیتونیم بریم...
کلا یه جوری که بشه ادامه داد از سیو قبلی...
موضوعها: 5
(04-07-2016, 06:06 PM)Erik-1999 نوشته است: (04-07-2016, 05:54 PM)Arash356 نوشته است: (04-07-2016, 04:57 PM)Erik-1999 نوشته است: (04-07-2016, 04:52 PM)Arash356 نوشته است: امیدوارم تو تاپیک درستی بیان کرده باشم
راستش من یه بازی از قدیم به خاطر دارم که امیدوارم با این مشخصاتی که میگم پیدا بشه فق اسمش اگه پیدا بشه کافیه...
یه بازی بود میرفتیم کلوپ یا همین گیم نت الان... توی پی اس ها بود نمدونم چی کنسولی...فقط میدونم تو کامپیوتر نبود!
یه بازی فایتینگ با قابلیت 4 نفره اونم آفلاین ... سه بعدی بود...
تو خیابونا و محل های گوناگون با هم مبارزه میکردند... چند تا آدم کت شلواری هم که خیلی فنی بودن یادم میاد...
میشد بری بالای دیوار و بعد برگردون بزنی و بزنی پاتو تو سر حریف... سه بعدی و قابلیت انتقال هرجای زمین ....
بیشتر شب بود مرحلش... میشد دو به دو هم با هم یار باشیم و با حریف بجنگیم...یاه بازی جنگی باحال....
اگه دوستان میدونید اسمشو یا کلا هر نشانه یا ... دیگه ای دارید رو لطفا بگید ..
ممنون میشم که کمکم کنید...خیلی ممنون و اگه ادبیاتم پایینه هم به بزرگیتون ببخشید.
یه بازی بود توی PS1 من بازی می کردم میشه گفت شورش در شهر بود اما از نوع 3بعدی بعدشم یک زن توش بود یک مرد هیکلی و دوتا مرد دیگه فکر کنم با هیکل معمولی چهار نفره هم فکر کنم میشد اما اسمشو دقیق یادم نیست ببینید همین بازیه
(04-07-2016, 04:57 PM)Erik-1999 نوشته است: (04-07-2016, 04:52 PM)Arash356 نوشته است: امیدوارم تو تاپیک درستی بیان کرده باشم
راستش من یه بازی از قدیم به خاطر دارم که امیدوارم با این مشخصاتی که میگم پیدا بشه فق اسمش اگه پیدا بشه کافیه...
یه بازی بود میرفتیم کلوپ یا همین گیم نت الان... توی پی اس ها بود نمدونم چی کنسولی...فقط میدونم تو کامپیوتر نبود!
یه بازی فایتینگ با قابلیت 4 نفره اونم آفلاین ... سه بعدی بود...
تو خیابونا و محل های گوناگون با هم مبارزه میکردند... چند تا آدم کت شلواری هم که خیلی فنی بودن یادم میاد...
میشد بری بالای دیوار و بعد برگردون بزنی و بزنی پاتو تو سر حریف... سه بعدی و قابلیت انتقال هرجای زمین ....
بیشتر شب بود مرحلش... میشد دو به دو هم با هم یار باشیم و با حریف بجنگیم...یاه بازی جنگی باحال....
اگه دوستان میدونید اسمشو یا کلا هر نشانه یا ... دیگه ای دارید رو لطفا بگید ..
ممنون میشم که کمکم کنید...خیلی ممنون و اگه ادبیاتم پایینه هم به بزرگیتون ببخشید.
یه بازی بود توی PS1 من بازی می کردم میشه گفت شورش در شهر بود اما از نوع 3بعدی بعدشم یک زن توش بود یک مرد هیکلی و دوتا مرد دیگه فکر کنم با هیکل معمولی چهار نفره هم فکر کنم میشد اما اسمشو دقیق یادم نیست ببینید همین بازیه
توی این لینک برید ببینید این بازیه
لینک
نه اون نبود.....
اونی که میگم گرافیکش بهتر بود....و قیافه ها اون زمان یه جورایی واقعی بود واسم....
شخصیت
هاشم احتمالا بیشتر بود یه بازی مثل کمبات ... جنگی میجنگیدی فقط
والا اینجور بازی ها زیادی به این لینک برید لیست بازی ها و اطلاعاتشون هست ببینید شاید یافتید
لینک
بازی که میگفتم رو پیدا کردم ...
این بود
http://www.amazon.com/Urban-Reign-PlaySt...B000A6K6D0
ممنون
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
دوستان کسی میدونه توی بازی bloodborne از چیزایی مثل old hunter bone یا executioner gloves یا beast roar یا empty phantasm shell چجوری استفاده کرد کل سایت خارجی و داخلی رو زیرورو کردم چیزی دستگیرم نشد.
میخواستم بدونم اگه کسی میدونه کامل باید چکار کنم راهنماییم کنه
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
سلام من میخوام arkham knight در pc بازی کنم . میدونم باگ زیاد داره ولی اگه اپدیتی هست که بازی رو بهتر میکنه میشه بگید دانلود کنم ؟/
و سوال دیگه اینکه dlc story از این بازی هست ؟/