موضوعها: 17
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
- PSP
- Mobile
سلام من یه مشکلی دارم هکس ندارم ولی فقک کنم بشه راهنمایی کرد :
من وقتی مولتی پلیر بازی مسی کنم اینترنت که یهو قطع می شه از بازی میاد بیرون و ارور می ده وقتی ارور رو می بندم اون ارور پشت صفحم هست یعنی وقتی ارور بسته می شه می چسبه قالب صفحه و تا از بازی نیام بیرون برم تو دوباره یعنی ریستارت بازی درست نمی شه
بــچـه که بـیدم بــقالــمونـــــــ گـزاشتــم تو تـرازو گفت :((بـزرگـ بشـی چی میـ شیـ ! ))
:)
موضوعها: 0
سلام میگم من موقعی ک بازی مو نصب کردم رفت تو باز بعد رسید ب قسمت منو ولی نشانگر موس معلوم بود و صفحه ی منو سیاه بود
دوستان من یه مشکل عجیب با این بازی دارم
مشکل اینه که نمی تونم سلاح های دشمن رو بردارم از اول مرحله تا اخرش مجبورم با سلاح هایی که بم دادن برم جلو افت فریمش هم که وحشتانکه رو مدیوم گذاشتم یکم بهتر شد آپدیت ها رو هم نصب کردم ولی بازم نمی تونم اسلحه ها رو بردارم نسخه هم بلک باکسه بنظرتون من چیکار کنم
سلام، من بازی رو نصب کردم ، اپدیت گرافیک + اپدیت 1 2 3 رو هم نصب کردم ولی از بازی میپره بیرون ، مشکل از چی میتونه باشه ؟
سیستمم هم خوبه ...
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
سلام ،من یه مشکل تو این بازی دارم اونم اینه که تو نسخه های اول و قبل از دی ال سی Awakening با script یا injector راحت می تونستم قسمت مولتی پلیر رو با دسته و دو نفره از طریق split screen با فامیلهام بازی کنم ولی از وقتی که دی ال سی و این دو تا اپدیت که بعد از دی ال سی اومد Ace injector کار نمی کنه ،لطفا اگه روشی برای این کار بلدید راهنماییم کنید.ممنون