موضوعها: 36
پلتفرم های شما:
پیش نمایش عالی بود...
فقط یه سوال : این که شما چطوری تو پست ها عکس میزارید من یه پیش نمایش از یه بازی دارم جمع میکنم ولی وقتی میزارم عکساش میره میشه راهنمایی کنید[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 79
پلتفرم های شما:
کلا پیش نمایش های که از این بازی بیرون تا حالا اومده بیرون . تکرار مکررات بود . منظورم با مجله گیمفا پلاس هم هست .
داستان این بازی مهم هست که کمتر بازگشایی شده .
از خود تعریف نشه پیش نمایش این بازی رو هم توی مجله پلک باز و هم روی سایت گذاشتم بسیار جذاب و با اطلاعات بیشتر هست .
خودم نوشتم فکر کنم تا حالا کاربردی ترین متن در باره این بازی باشه .
موضوعها: 12
پلتفرم های شما:
خیلی ممنون از شما عرفان عزیز ... من تا جایی که تونستم بیشتر پیش نمایش های این بازی رو خوندم چون واقعا این بازی رو دوست دارم اما بیشترشون تکراری بوده و ادم از خوندنشون خسته میشه. دیروز من در سایت دنیای بازی پیش نمایشی رو خوندم که خیلی خوب بود و ازش خوشم اومد و از نظرم اون کاملترین پیش نمایش بوده البته تا الان.
بهتون پیشنهاد میکنم برید و بخونید.
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
تشکر بابت پیش نمایش.شاهکار کیج مورد انتظار ترین بازی 2013 بعد از لست آو آس برای من بود.
فقط از تصاویر یکمی زیاد استفاده شده که البته زیرنویسشون باعث شده اطلاعات خوبی دست مخاطب برسه.
شیوه نگارشتون هم خیلی خوب بود فقط یکمی محاوره ای شده بود که به نظرم واسه پیش نمایش تو فروم موردی نداره.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
Game of The Year with over 250 GOTY awards
The Last of Us