موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
دوستان من تو یه مرحله گیر کردم خواهشا راهنمایی کنید ، وقتی با یکی از شخصیت ها میرم سه تا ماسک میخرم ، تقریبا 32 % رو رفتم ، دیگه هیچ مرحله ایی برای بازی وجود نداره
فقط یه نوشته گوشه ی صفحه میاد که مفهومش رو نمیدونم
خوشحال میشم یکی راهنمایی کنه [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
(10-11-2013, 12:13 PM)'Matador' نوشته است: دوستان من تو یه مرحله گیر کردم خواهشا راهنمایی کنید ، وقتی با یکی از شخصیت ها میرم سه تا ماسک میخرم ، تقریبا 32 % رو رفتم ، دیگه هیچ مرحله ایی برای بازی وجود نداره
فقط یه نوشته گوشه ی صفحه میاد که مفهومش رو نمیدونم
خوشحال میشم یکی راهنمایی کنه [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
این سوالو همه هزار بار میپرسن[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
یه ماشین چهار در بردار برو یه جای دور از اون car lot که ازش مرحله میگیری و خلوت بعد زنگ بزن به مایکل و فکر کنم lcation رو باید بزنی یا کلمه ای تو همین مایه ها[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
موضوعها: 0
آقا سلام.من یک سوال درباره ی یک مرحله در اوایل بازی دارم.مایکل وارد خیاطی میشه که دوستشم هم اونجاست.اونجا باید چی کار کنم؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 12
پلتفرم های شما:
آقا یک مرحله هست که مایک و فرانکلین باید برن دزدی تو یک جایی که وقتی یک ماشین چهار در میگیرم و زنگ میزنم به مایک GETWAY LOCATION رو میدم بعد دیگه هیچی نمیشه!!!64درصد رفتم!!!
بعضی از انسان ها عضو گروهی هستند که دست به دست هم می دهند تا آینده را بسازند، اما عده ای هم هستند که انرژی خود را به گذشته اختصاص می دهند.
MAX PAYNE
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
(10-11-2013, 07:49 PM)'DEAD_MAN' نوشته است: آقا یک مرحله هست که مایک و فرانکلین باید برن دزدی تو یک جایی که وقتی یک ماشین چهار در میگیرم و زنگ میزنم به مایک GETWAY LOCATION رو میدم بعد دیگه هیچی نمیشه!!!64درصد رفتم!!!
ساختمون fib رو رفتی؟
بعد چه مرحله ایه؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
موضوعها: 7
داداش باید یه ماشین اتش نشانی بگیری
برای این کار یا از گوشیت استفاده کن و یا یه ماشین رو بزن بترکون و صبر کن تا اتش نشانی بیاد.