موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
(11-06-2013, 02:04 PM)'faria3045' نوشته است: سلام دوستان خسته نباشید
یه مشکل کوچولو داشتم
بازی های Fifa14 و assassins black flag و یه چنتا بازی دیگه چه روی دیسک،چه روی هارد نصب کنی بعد اجرا وسط بازی یه دو سه دقیقه میگذره یهو اررور Failed to authorize disc رو میده!!!
البته قبلا این مشکل رو نداشتم
بعد از اینکه بازی
cell؞splinter رو گذاشتم کادر آپدیت ظاهر شد، زدم واسه آپدیت مثه آدمیزاد که آپدید نمیشد
چنبار صفحه سیاه میشد و همچی هنگ میکرد که دیگه بار چهارم موفق شدم آپدیتش کنم که کاش هیچوقت نمیشد
نه مشکل از اون نیس اون اگه آپدیت نمیشد نمیتونستی الان اینا رو بازی کنی
دیسکت 97% رایت شدس که بهشون میگن ترانکیت که قیمت پایین تری نسبت به برنرمکس دارن
و برای اینکه مشکلت حل شه یه آهنگ بریز رو کنسولت وزمانی که میخوای بازی رو اجرا کنی(از روی هارد یعنی بریزشون رو هارد)آهنگ در حال اجرا باشه یعنی آهنگ رو پلی کن بعد در حالی که درحال پخشه بازی رو پلی کن
بعد که رفتی تو بازی صدای آهنگ رو قطع کن[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
نمیدونستم مرسی ببخشید
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام!
ایکس باکس من الان چند ماهه یه مشکلی پیدا کرده که باعث شده چند ماه نتونم بازی کنم و این باعث شده که الان از بی بازی ای میخوام با سر برم تو دیوار!!
تقریبا چند ماه پیش بود که متوجه شدم درایو ایکس باکسم رو هر چی دکمه میزنم در نمیاد!!
خلاصه با ناخن و چاقو و اینا درش آوردم بعد از چند بار که این مشکل ایجاد شد فهمیدم که وقتی دیسک تو دستگاه باشه در میاد ولی وقتی نباشه باید به سختی درش بیاری!
در نتیجه من همیشه یه دیسک میزاشتم تو دستگاه باشه که راحت در بیاد!!
تا اونجایی که داداشم اومد نشست با ایکس باکس بازی کرد و با توجه به اینکه نمیدونست اینطوری دیگه درایوش از جا در نمیاد بازی رو در آورد و گذاشت تو جلدش و یه لبخند ملیح زد و رفت!!
از اون موقع تا حالا هر چی با ایکس باکس کلنجار رفتم از جاش در نمیاد که نمیاد!!
بردم بیرون نشون دادم طرف گفت احتمالا کشش پاره شده و 40 تومن میگیرم درستش کنم!!!
راهنمایی کنید الان من چیکار کنم؟؟مشکلش دقیقا چیه؟؟؟اگه همین کشش پاره شده کجا ببرم که با یه قیمت معقول کشش رو عوض کنن؟؟
ممنون! [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 50
پلتفرم های شما:
محکم توش فوت کن درست میاد بیرون [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
موضوعها: 50
پلتفرم های شما:
شما فوت كن اگه جواب نداد[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
موضوعها: 0
11-14-2013, 02:35 PM
(آخرین ویرایش: 11-14-2013, 02:37 PM، توسط maskedfelon.)
(11-13-2013, 10:49 PM)'Omib91' نوشته است: سلام!
ایکس باکس من الان چند ماهه یه مشکلی پیدا کرده که باعث شده چند ماه نتونم بازی کنم و این باعث شده که الان از بی بازی ای میخوام با سر برم تو دیوار!!
تقریبا چند ماه پیش بود که متوجه شدم درایو ایکس باکسم رو هر چی دکمه میزنم در نمیاد!!
خلاصه با ناخن و چاقو و اینا درش آوردم بعد از چند بار که این مشکل ایجاد شد فهمیدم که وقتی دیسک تو دستگاه باشه در میاد ولی وقتی نباشه باید به سختی درش بیاری!
در نتیجه من همیشه یه دیسک میزاشتم تو دستگاه باشه که راحت در بیاد!!
تا اونجایی که داداشم اومد نشست با ایکس باکس بازی کرد و با توجه به اینکه نمیدونست اینطوری دیگه درایوش از جا در نمیاد بازی رو در آورد و گذاشت تو جلدش و یه لبخند ملیح زد و رفت!!
از اون موقع تا حالا هر چی با ایکس باکس کلنجار رفتم از جاش در نمیاد که نمیاد!!
بردم بیرون نشون دادم طرف گفت احتمالا کشش پاره شده و 40 تومن میگیرم درستش کنم!!!
راهنمایی کنید الان من چیکار کنم؟؟مشکلش دقیقا چیه؟؟؟اگه همین کشش پاره شده کجا ببرم که با یه قیمت معقول کشش رو عوض کنن؟؟
ممنون! [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
من دقيقا همين مشكل براي درايو كامپيوترم خيلي وقته پيش اومده ولي كشش پاره نشده و نميدونم مشكل از كجاست. ولي من موقعي كه دكمش رو ميزنم يه دونه با دست ميزنم بالاي درايو ([img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) اونم مياد بيرون. ولي شما اينكارو با ايكس باكس نكن حيفه خراب ميشه.