05-17-2014, 03:25 PM
(05-17-2014, 12:42 PM)'mehditohidi' نوشته است: دوستان من NFS Rivals رو نصب کردم ولی این مشکلو داشت : Origin is not installed که مانع اجراش میشه.. گفتن که باید کرک نصب کنی ، یه کرک دانلود و کپی کردم ولی اینبار مشکلات دیگه ای داشت! اولش میگفت یه فایل با پسوند dll تو سیستم وجود نداره. اون فایل رو آوردم ریختم بعد یه مشکل دیگه بوجود اومد ! اینبار میگفت : 0xc000007b !! که مطمئنم مشکل از رجیستری ویندوزه . حالام اومدم کرکی که تو خود dvd بازی بود رو ریختم تو محل نصب بازی، اینبارم دوباره میگه که origin is not installed and requiered to play... !سلام دوست عزیز
حالا سوال من از شما اینه که چه خاکی تو سرم بریزم ؟!! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
اول اینکه انتی ویروست رو کلا غیر فعال و قطعش کن چون به کرک بازی گیر میده بعد بازی رو کلا پاک کن و بازی رو دوباره نصب کن بعد برو به این پست و اپدیت بازی رو بگیر و نصب کن کرک اپدیت رو هم کپی کن به احتمال خیلی زیاد مشکلت حل میشه و کارت گرافیکت رو حتما به اخرین ورژن اپدیت کن.
موفق باشید.
![[تصویر: bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]](http://uupload.ir/files/bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg)