امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ما بر جهان حکومت میکنیم: پیش نمایش Assassins Creed Unity
(06-18-2014, 12:08 PM)'assassinwanted' نوشته است: مقالت چند تا ایراد داشت:
1.اولا هیچوقت فانتوم بلید جایگزین هیدن بلاد نمیشه و نخواهد شد حذف هیدن بلاد مثل اینه که انگار اسلحه گرم رو از cod حذف کنن!که لطفا اصلاح کن!
2.نمیدونم چرا همه افراد فرقه اساسینس کرید جزو حشاشین میدونن یا با اونا مقایسه میکنن درسته یه کم شبیه هم هستن ولی اگه بخوای ریز بشی تو فلسفشون میبینی هیچ ربطی به هم ندارن!
حشاشین (که لغت assassin هم از این کلامه گرفته شده و یکی از دلاین مقایسه AC از همین نشات میگیره)در معنی به معنای دارو فروش یا عطار و یا کیمیا گر است. انها مسلمان بودند و به استاد خود خیلی پایبند بودند(چقدر رسمی شد!) درسته ادمکش هم بودند ولی این شباهت های کم باعث نمیشه که بگیم فرقه حشاشین ها همان فرقه اسیسنس کریده!
تو این مطلب شک ندارم چون روش تحقیق کردم و کلی مجله و مقاله و مجله وووو دربارش خوندم و متقاعد شدم  فرقشون زیاده!
اگه اشتباه نکنم تو هیچ اساسینی نامی از افراد حشاشیون نام برده نشد (ولی افتخار میکنم که نام کوروش به عنوان یک اساسین برده شد)

[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]به هر حال مقالت مثل همیشه خوب بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

درود... 

فانتوم بلید نسخه ارتقا یافته  هیدن بلیده.... یعنی مثل این میمونه که اسلحه 1911 رو با برتا ام 9 عوض کنی... چیزی از دست ندادی ولی چیز بیشتری گیرت اومده... 
مورد دوم هم در مقاله ذکر کرده بودم. گفته بودم که کلمه اساسین به حشاشین بر میگرده. یعنی از این کلمه گرفته شده... 

James P. Ark
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ما بر جهان حکومت میکنیم: پیش نمایش Assassins Creed Unity - توسط ARK1375 - 06-18-2014, 12:14 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خنجری که بوی خون میدهد (نقد بازی Assassin's Creed III) NS game 18 7,169 04-11-2020, 02:22 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  زنان هم در آزادی امروز جهان نقش دارند| نقد و بررسی بازی Battlefield V White Beard 0 1,346 11-28-2018, 04:56 PM
آخرین ارسال: White Beard
  بازبینی بازی Assassin's Creed: Syndicate​ بر روی MSI GE72VR Apache Pro Gabit0 3 2,467 04-18-2017, 04:48 PM
آخرین ارسال: The Grand Tour
  از غرب به شرق در مسیر رستگاری| پیش نمایش NiOh Hidden Shadow 1 2,648 01-15-2017, 12:31 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S
  من یک دزد دریایی بی احساس نیستم!|نقد و بررسی Assassin's Creed IV:Black Flag Hidden Shadow 5 4,172 12-02-2016, 02:23 PM
آخرین ارسال: Farhad01

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان