07-08-2014, 10:10 PM
درود بر شما.خسته نباشید
برادر من، معرفی کاراکترها به خوبی صورت گرفته و جای بحث زیادی نیست.
یک نکته آموزشی بگم خدمتت:
یکی از مهم ترین ارکان یک مقاله، مقدمه قوی و مخاطب پسند هست.یک مقدمه می تونه تعیین کننده این که فردی مقالتون که ساعت ها براش زحمت کشیدید رو بخونه و یا اینکه با دیدن عکس ها و یه خط از بالا و پایین یه تشکر بزنه و بره!
متاسفانه مقدمه ای که برای مقالتون در نظر گرفتید، خیلی ابتدایی و ساده هست یا بهتر بگویم به همه چی شباهت داره غیر از مقدمه.
خوب می خوایم فلان کار رو کنیم نشد که مقدمه! تو مقدمه می بایست از جملات قلبمه و سلمبه ( اگه درست نوشته باشم!) استفاده کنی طوری که ذوق خواننده رو برای خوندن مقالت افزایش بدی.
انشاالله در مقاله های بعدیت شاهد مقدمه های بهتری خواهم بود.
موفق باشی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
برادر من، معرفی کاراکترها به خوبی صورت گرفته و جای بحث زیادی نیست.
یک نکته آموزشی بگم خدمتت:
یکی از مهم ترین ارکان یک مقاله، مقدمه قوی و مخاطب پسند هست.یک مقدمه می تونه تعیین کننده این که فردی مقالتون که ساعت ها براش زحمت کشیدید رو بخونه و یا اینکه با دیدن عکس ها و یه خط از بالا و پایین یه تشکر بزنه و بره!
متاسفانه مقدمه ای که برای مقالتون در نظر گرفتید، خیلی ابتدایی و ساده هست یا بهتر بگویم به همه چی شباهت داره غیر از مقدمه.
خوب می خوایم فلان کار رو کنیم نشد که مقدمه! تو مقدمه می بایست از جملات قلبمه و سلمبه ( اگه درست نوشته باشم!) استفاده کنی طوری که ذوق خواننده رو برای خوندن مقالت افزایش بدی.
انشاالله در مقاله های بعدیت شاهد مقدمه های بهتری خواهم بود.
موفق باشی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
اینستاگرام: Hamedzahedi_ir
واتساپ: 09360649125
یاد باد آن روزگاران
یاد باد
واتساپ: 09360649125
یاد باد آن روزگاران
یاد باد
[url=bazyrayane.ir][/url]فروشگاه اینترنتی بانوی من