08-17-2014, 06:16 PM
(08-17-2014, 12:28 PM)older gamer نوشته است: سلام دوستان ! BF4 رو گرفتم متاسفانه اجرا نمیشه ! اول مشخصات دستگاهم رو میذارم بعد نوع ارور رو . لطف کنید کمک کنید مشکل حل بشه ببینم میشه با این دستگاه بازی کرد یا نه !
سی پی یو : AMD atlon II X2 processor 260 3.2 GH
گرافیک : Gforce GT 430
رم : 4G زده (3.25 usable)
ویندوز : seven- ultimate sevice pack 1
سیستم تایپ : 32 بیت
حالا اروری که میده :
![]()
گزینه 64 بیتی هم که کلیک میکنم این ارور رو میده :
فایلی که تو ارور دوم میگه نیست تو فولدر بازی هست . دو سه جا هم هست . دروغ میگه نیست . در ضمن اسم یوزر ویندوزم رو فارسی انتخاب کردم که یکی از ایرادات میتونه همین باشه .
در کل از دوستان درخواست کمک دارم . خسته شدم از بس بازی گرفتم اجرا نشد . اَه
اول به این مسیر برید battlefield 4/core اینجا باید بین فایل ها یک فایل به اسم MSVCP100.dll باید باشه بعدش هم به این مسیر برید battlefield 4/core/imageformats اینجا 5 تا فایل هست که بینشون یک فایل به اسم MSVCP100.dll با حجم 412kb باید باشه (اروری که داده شده مربوط به اینه که فایل MSVCP100.dll تو یکی از دو مسیر بالا نیست) اگه نبود بگید اپلودش کنم براتون اگر هم بود توی خود پوشه battlefield 4 کپی کنیدش شاید بازی اجرا بشه ( برای من این فایل فقط توی دوتا مسیر بالا هست و بازی اجرا میشه ولی سر یه بازی دیگه این ارور رو داشتم توی خود پوشه بازی ریختمش درست شد ) توجه داشته باشید که توی هر دو مسیر یک فایل به اسم MSVCR100.dll هم هست حواستون باشه با MSVCP100.dll اشتباه نگیریدش