09-11-2014, 12:56 AM
(09-11-2014, 12:47 AM)van helsing نوشته است:بازیهای دیوید کیج گیم پلی خاصی ندارن(09-11-2014, 12:44 AM)'HoomanGamer' نوشته است:خب بخش اصلی و مهم ترین بخش گیم پلی یه بازی هست. مثلا Hotline miami رو دقت کنی همش گیم پلی هست. گرافیکش هم پیکسل آرته. گرافیک که کم ارزش ترین پارامتر یه بازی در مسیر موفقیتش هست. تقلید از یه بازی خوبه ولی نه در این حد. شاید هم موفق شد ولی من چشمم آب نمی خوره[img]images/smi/s0 (25).gif[/img](09-11-2014, 12:26 AM)'van helsing' نوشته است: آخه به شدت مثه اساینز کریده. استیل شخصیت اصلی در هنگام بالا رفتن از ارتفاعات یا دیوار و یا راه رفتن خیلی خیلی زیاد شبیه به AC هست یا صالا بهتره بگم همونه. یکی از عوامل سازنده بازی که فکر کنم طراح مراحل اسساسین کرید بود الان توی تیم سازنده هست.نمی شه که فقط گیم پلی رو دید! گرافیک، داستان و ... هستن. بازی که فقط به گیم پلی نیست. مطمئنا نکات خیلی مثبتی در بازی وجود داره برای همین نمی شه فقط به خاطر گیم پلی از بازی نا امید شد!
همش باید چهارتا دکمه بزنی ولی طرفدار داره به خاطر داستانش. (خدایا چی میشد یه PS3 واسمون جور میکردی من حداقل هوی رین میزدم)