(09-20-2014, 01:08 PM)'amirn' نوشته است:(09-16-2014, 02:28 PM)'amirn' نوشته است: سلام به همگی ، من یه مدته حال کردم بازی civilization v brave new world رو بازی کنم و الان هم تقریبا آخرشم ، میخوام این بازی رو از طریق science victory به پایان برسونم و به همین خاطر تمام قطعات مورد نیاز برای ساخت spaceship رو دارم و همه ی اونها رو هم به پایتخت یعنی capital فرستادم و spaceship factory رو هم ساختم ولی هرکاری میکنم نمیتونم فضاپیما بسازم ، یعنی هیچ گزینه ای توی بازی برای این کار نیست .
آیا این یه باگه ؟ یا اینکه من بلد نیستم فضاپیما بسازم ؟
تو رو خدا هرکی بلده بهم بگه . ممنون !!!!!![img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
آقا چرا مال همه رو جواب میدین به غیر از مال من ؟[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
بله به احتمال 63 درصد باگ هست! بازی را از مرحله ی اول شروع کنید یا این که دوباره بازی را نصب کنید.