(12-07-2014, 12:35 AM)'Mahanking80' نوشته است:(12-05-2014, 08:21 PM)'ARK1375' نوشته است:(12-05-2014, 12:00 PM)'ARK1375' نوشته است: درود بر دوستان
کسی از شما هست که در حال بازی کردن Middle Earth Shaddow of Mordor باشه؟ مثلا تا نصفش رفته باشه؟
در طی یک اتفاق ناگوار سیو های بنده به لقا الله پیوست اگه بتونین سیو های نیمه کارتون رو برام آپلود کنین ممنون همتون میشم. [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]فقط دوستان لطفا محل ریختن سیو ها رو هم بگین چون کرک های مختلف در محل های مختلفی بازی رو سیو میکنن.
نبود کسی؟؟؟؟
اگه وایسی من تا فردا الی پس فردا میزارم[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
دستت درد نکنه دادا. جمعه نشستم رفتم دوباره. اگه به مشکلی بر خوردی بگو تا کمکت کنم. الان من مین میشن 17 ام. [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
(12-06-2014, 01:33 AM)'mzr' نوشته است: بچه ها من 3-4 سال پیش بتنمن ارکام ازلیم رو رفتم ولی به دلیل مشکلاتش تا 50 درصد بیشتر نشد برم مثلا یه تیکه بود میپریدی رو یه اسانسود اسانسوره یه هو میرفت پایین با یه چند تا مشکل دیگه میخواستم بدونم اپدیتی کرک فیکسی چیزی هست که دوباره بازی و نصب کنم برم یا بیخیالش شموالا منم همین مشکل رو داشتم. سه تا آپدیت هم گرفتم ریختم روی بازی ولی مشکلاتم حل نشد. به قول مجید اگه نسخه گیم او د یر ادیشن رو پیدا کنی خیلی بهتره وگرنه تنها راهیی که داری اینه که هر 10 دقیقه یک بار (مثل کاری که من کردم) از سیو ها بک آپ بگیری. عمده مشکل های بازی وقتی به وجود میاد که یه چیزی رو اسکن میکنی. پس تا میتونی از اسکن کردن بپرهیز. به قسمت ها آخر بازی هم که رسیدی دائما سیو ها رو بک آپ بگیر چون بخش های آخر باگ خیلی داره.
James P. Ark