امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترین های گیم در سال 2014 از دیدگاه شما
Watch Dogs(1 از نظر من فوق العاده بود یه IP جدید با یه داستان فوق العاده زیبا با یه گیم پلی تازه و روون و قشنگ یعنی همه چیش از نظر من کامل بود و گرافیک فوق العاده بهترین بازی از نظر من بود  جوری که وقتی بازی تموم میشه تا مدتی تو شوکی
Farcry 4(2 از نظر من یه بازی تمام اعیاره بزرگینقشه راحتی و روونی بازی و از 3 خیلی پیشرفت کرده یه داستان جالب دیگه اضافه شده یه عالمه چیز به گیم پلی  و گرافیک فوق العاده 
3)Call of Duty Advanced Warfare از نظر من بهترین و قشنگ ترین سری کالاف بود(البته یعد از mw2) یه بازی کاملا قشنگ با یه داستان مجذوب کننده و دیوونه وار با یه گرافیک ستودنی و یه بار کوله از چیز های جدید درگیم پلی که همشون دست به دست هم داده بودن باعث عالی شدن این بازی شدن
4)Assassins Creed Unity از نظر من اینم یه بازی کامل بود و جز قشنگ ترین سری ها توی assassins هست یه گرافیک محشر با یه داستان قشنگ  با اضافه شدن چند چیز در گیم پلی و روون تر شدن بازی و فوق العاده قشنگ شدن پارکور و کامل و قشنگ نشون دادن انقلاب فرانسه که اصلا ادم حال میکنه نگاه انقلاب میکنه و یکی دیگه رفتن به اینده که خیلی باعث قشنگ شدن این بخشش کرده (مثلاا قبلا میرفتی تو اینده دوست داشتی درجا برگردی اما تو این قسمت هی دوست داری بری اینده)(تنها بدیش یا همون ضعفش به نظرم اصلی ترینش سیستم اصلا بهینه نشدش بود دیگه وجود باگ فراوان و افت فریم و یکی دیگش اینکه NPC ها نقشی تو بازی نداشتند که اعتراض میکردند به اون صورت)
5)Middle Earth Shadow of Mordor یه IP جدید و کاملا قشنگ و به تصویر کشیدن کاملا بازی ارباب حلقه ها یه داستان قشنگ یه گرافیک کامل  و یه گیم پلی قشنگ و ازاد   که توش ازادی عمل زیاد داری و قشنگیش اینه وقتی کسی میکشدت میشه یه رییس  یا اگه رییس بالا Levelش میره بالا  و هر بار که میری باهاش دعوا کنی بهت تیکه میندازی که مثلا باز از مرگ برگشتی که دوباره بکشمت  در کل بازیه که بشینی پاش زمان از دست در میره و به شدت اعتیاد اور مخصوصا با وجود ارک های بسیار
6)Metal Gear Solid V Ground Zeroes  یه بازی کاملا قشنگ با گیم پلی جالب و  اعتیاد اور و گرافیک زیبا  و داستانی فوق العاده قشنگ یعنی فوق العاده(برای منی که تا حالا metal gear  بازی نکرده بودم وقتی اینو بازی کردم و داستانش تموم شد تا یع ربع قشنگ تو شوک بودم و یه ثانیه حسرت اینو خوردم که چرا الان phantom pain انتشار نشده و بعد این بازی یکی از مورد انتظارترین بازیم شد همین phantom pain)(تنها بدیش اینه که گیم پلیش خیلی کمه و زودتموم میشه البته تو تو پی سی دوتا dlc بازی xbox , ps توشه و چندتام مال خودشه که یه ذره باعث طولانی شدنش میشه)
7)Vialant Hearts یه بازی دوبعدی غیر باور کردنی که یه داستان کامل  داره که هرکیو میبره تو هوای خودش و با گیم پلی جذاب و قشنگ 
8)Castelvania Lords of Shadow خیلی بازی قشنگی بود که نشون داد اخر کار یه ادم درستکار چیه و به چه چیزی تبدیل میشه و شخصیت سازی کامل گرافیک خوب گیم پلی قشنگ مخصوصا خون اشام بودن و یه داستان دیدنی 
9)Game of Thornes قشنگ روایت سریالش بود از یه جناح دیگه کیم پلی قشنگ  و موسیقی هرچند کم خوب 

بازی GTa V وthe lost of us هم که همون یه کمی رو ps4 دوستم بازی کردم خیلی قشنگ بودن و نشون دهنده یه بازی کامل بودن

[تصویر:  8jcaemmqwaf3lhhdxeow.jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ترین های گیم در سال 2014 از دیدگاه شما - توسط کاستیلو - 12-24-2014, 02:14 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ساده ترین روش به روز رسانی تنظیمات گوشی mohadeseesmaeeli 0 911 04-24-2022, 02:58 PM
آخرین ارسال: mohadeseesmaeeli
  آموزش ساده ترین راه های دانلود فیلم از اینستاگرام mohadeseesmaeeli 0 906 04-19-2022, 12:58 PM
آخرین ارسال: mohadeseesmaeeli
  پرطرفدار ترین تبلیغات اینترنتی vantopc 6 3,195 02-22-2022, 06:16 PM
آخرین ارسال: alikarimi22873
  سالم ترین کشورهای جهان کدامند؟ limootorsh 3 2,023 02-14-2022, 01:15 PM
آخرین ارسال: azadeh357
  جدید ترین عناوین حالا درس haladars 0 1,137 11-19-2021, 11:27 PM
آخرین ارسال: haladars

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان