امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترین های گیم در سال 2014 از دیدگاه شما
بهترین بازی های من در سال 2014:
بهترین بازی هایی که بازی هایی که تجربه کردم (تمامشون کردم) اما به ترتیب نیست:
 2 Dark Souls
 The Last of Us: Left Behind
 Valiant Hearts: The Great War

Middle-earth: Shadow of Mordor

حالا نظرم درباره بازی ها

Dark Souls 2: یک بازی نقش آفرینی بسیار زیبا به همراه داستان گنگ اما جالب. سختی زیاد بازی یکی از زیبا ترین نکات بازی بود و اگر آدم در حین انجام بازی صبر رو در دستور کار خودش قرار بده این سختی براش شیرین میشه مخصوصاً وقتی بازی تموم میشه. درسته هیچ وقت سری Souls توی بهترین بازی های سال جوایز زیادی نیاوردند اما انتظار داشتم سایت ها بهش بیشتر توجه کنند.
The Last of Us: Left Behind: فقط میتونم بگم holy sh*t. یه شاهکار بود برای من. داستان DLC کمی از داستان اصلی بازی نداره. به جرئت می تونم بگم یکی از بهترین DLC هایی بود که بازی کردم که اندازه یه بازی کامل برای آدم لذت بخشه. مراحل و اتفاقات بازی قابل وصف نیست و بسیار فوق العادست. حیف که یه DLC بود و مدت زمان بازی کوتاه بود و گرنه بدون شک می گفتم بهترین بازی امسال هست.
Valiant Hearts: The Great War: بدون شک یکی از بهترین تجربه های امسال من هست. امسال Ubisoft بازی های زیادی رو منتشر کرد اما هیچ کدوم به اندازه ی Valiant Hearts برای من لذت بخش نبود و بهترین بازی این شرکت تو امسال برای من بود. داستان بازی و شخصیت پردازی فوق العاده بود و روایت خاص و زیبای بازی از جنگ جهانی اول بسیار جالب و دیدنی بود. آخرای بازی دیگه اشکم در اومد. موسیقی درون بازی و منو هم عالی بود، بعضی وقت ها دلم نمیومد از منو خارج بشم به خاطر موسیقی. در کل میتونم بگم بازی فوق العاده عالیه و به همه توصیه میشه، من که خیلی ازش لذت بردم.
Middle-earth: Shadow of Mordor: بالاخره بعد از مدت ها یه بازی خوبی از سرزمین میانه رو داشتیم. فکر کنم خیلی ها بازی رو انجام داده باشند خیلی گیم پلی بازی عالی بود مخصوصاً اون نمسیس سیستم که خلاقیت خوبی از سوی سازنده ها بود. اما رسماً از داستان بازی انتظار بیشتری داشتم و میتونست از پتانسیل آردا و سرزمین میانه استفاده ی بیشتری کنه. من به عنوان یه طرفدار تالکین خیلی خوش حال شدم که بازی این قدر مورد توجه سایت ها قرار گرفته اما به شخصه فکر می کنم بازی میتونست خیلی بهتر از اینا باشه.
بازی های دیگه که هنوز تمومشون نکردم یا اصلاً بازی نکردم.

Dragon Age: Inquisition: خب یه نقش آفرینی فوق العاده بوده تا اینجا و یکی از بهترین بازی های نقش آفرینی این چند سال اخیر بوده. مطمئنم اگه تمومش کنم میره تو لیست بالا.
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes: این ( دمو) بازی  رو خیلی وقته که روی PS3 رو تموم کردم اما به خاطر کوتاهی بیش از حد تو لیست بالا نذاشتم و گرنه شایستگی همین عنوان کوتاه بسیار بیش تر از این حرف ها بود و خیلی عالی بود بازی اما در واقع یه دمو بود که به صورت پولی عرضه شده بود. از داستان فوق العاده بازی هم نمیشه گذاشت که انتظارم رو از مدت ها پیش برای MGS V: TPP بیش تر کرد.
Wolfenstein: The New Order
Child of Light: این بازی رو تا اونجا که بازی کردم عالی بود اما متاسفانه پاک شد و بعد از اون هم هنوز دانلود نشده. بازی از اون عنوان های بود که راحت به دل آدم مینشت.
Far Cry 4: واقعاً زیبا بود اما هنوز فرصت نکردم زیاد بازیش کنم.
The Evil Within:
Bayonetta 2: نسخه اول رو بازی کردم عالی بود، اما تو حسرت این نسخه موندم.

Hearthstone: Heroes of Warcraft: این عنوان هم متاسفانه هنوز فرصت بازی کردنش رو نداشتم.
Diablo III: Reaper of Souls : خب خیلی از بازی رو انجام دادم و بسیار زیبا بود و فکر نکنم بحثی برای ثابت کردن خوبی های دیابلو باشه.
The Walking Dead: Season Two: یه روایت داستانی فوق العاده از استودیو Telltale
BlazBlue: Chrono Phantasma: خب علاقه بسیار زیادم به سبک مبارزه ای باعث شد این عنوان رو هم ذکر کنم. یه عنوان مبارزه ای ژاپنی بسیار زیباست.
Super Smash Bros Wii U: حیف که Wii U ندارم. نینتندو انحصاری هاش فوق العاده هستند.
البته فکر کنم چند بازی جا انداخته باشم که شاید لیستم رو آپدیت بکنم.

در ضمن بابت تاپیک هم خیلی تشکر می کنم. دنبال چنین چیزی بودم.
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ترین های گیم در سال 2014 از دیدگاه شما - توسط Last of Shadow - 12-27-2014, 04:49 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ساده ترین روش به روز رسانی تنظیمات گوشی mohadeseesmaeeli 0 911 04-24-2022, 02:58 PM
آخرین ارسال: mohadeseesmaeeli
  آموزش ساده ترین راه های دانلود فیلم از اینستاگرام mohadeseesmaeeli 0 906 04-19-2022, 12:58 PM
آخرین ارسال: mohadeseesmaeeli
  پرطرفدار ترین تبلیغات اینترنتی vantopc 6 3,195 02-22-2022, 06:16 PM
آخرین ارسال: alikarimi22873
  سالم ترین کشورهای جهان کدامند؟ limootorsh 3 2,023 02-14-2022, 01:15 PM
آخرین ارسال: azadeh357
  جدید ترین عناوین حالا درس haladars 0 1,137 11-19-2021, 11:27 PM
آخرین ارسال: haladars

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان