امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
علل موفقیت بازی های مستقل و کم حجم در مقایسه با عناوین بزرگ|قسمت اول
متاسفانه مقاله ایرادات ریز و درشت زیادی داره که در جای جای متن دیده میشه و تکرار زیاد این اشتباهات در تمام متن، خواننده رو از ادامه دادن باز میداره!
من کلا با علائم نگارشی کاری ندارم و به اصل مطلبت می پردازم.
صادقانه بگم خودم مقاله رو به زور تا آخراش خوندم و در بخش های پایانی دیگه بیخیال ادامه ش شدم.
حالا مشکلات رو توضیح میدم برات:
نقل‌قول: سلام. در این مقاله میخواهیم به موفقیت بازی هایی کم حجم و مستقل اشاره کنیم.
خب دوست عزیز تو مقاله رسمی جای سلام و احوال پرسی نیست و اینکه یه کاره بیای بگی "سلام بروبکس؛ خب حالا امروز میخوام براتون یه نقد جدید بذارم. بروکه رفتیم" بدترین روش برای شروع مطلبه. مقدمه خیلی مهمه و باید دقیق و حساب شده نوشته بشه چون کلید ترغیب خواننده برای ادامه مطلبه!

نقل‌قول: همان طور که می دانید بازی هایی هستند که از اهمیت بالایی برخوردارند و طرفدارانشان برای انتشار انها لحظه شماری می کنند. اما پس از منتشر شدنشان با اینکه فروششان بسیار عالیست اما نمی توانند خواسته های طرفداران خود را بر اورده و در اخر گند می زنند.
اگه مقدمه رو از همینجا شروع میکردی باز بهتر بود اما همین مقدمه هم اشکالاتی داره. اول اینکه "آنها" درسته نه "انها"؛ شما با نگهداشتن کلید شیفت و سپس فشار دادن کلید "ا"، میتونید این حرف رو تبدیل به "آ" کنید.
قرمز: دوست عزیز حروفی مثل "و"، "که"، "اما"، "ولی" و... حروف ربطی هستند که کاربردشون اتصال دو واژه یا عبارت به یکدیگره اونوقت شما بعد از گذاشتن نقطه و تمام کردن جمله از حرف ربطی استفاده کردی؟ این غلطه و برای پرهیز از نقطه گذاشتن از این حروف استفاده میشه!
آبی: بالاتر هم یکی از دوستان گفتند که من هم دوباره متذکر می شوم: این چنین ادبیاتی به هیچ وجه مناسب مقاله رسمی سایت یا مجله نیست. یه نویسنده باید بهترین انتخاب رو برای کلمات مورد استفاده ش داشته باشه؛ باید به تک تک کلماتی که مینویسه دقت کنه و ارتباط و زیبایی معنایی شون رو بسنجه! باید از بین تمامی کلمات مترادف، بهترین، مناسبترین و زیباترین کلمه رو انتخاب کنه.

نکته بعدی درباره تیترهاته:
بهتر نبود یکم خلاقیت به خرج میدادی و به جای اینکه تو هر تیتر بنویسی "دلیل1، 2، 3 و..." براشون یه تیتر مناسب میذاشتی با توجه به بخشی که میخوای درباره ش صحبت کنی!
اشکال بعدیت که بزرگترین مشکله و تا آخر مقاله هم ادامه داره که فوق العاده کیفیت مطلبت رو پایین آورده، جمله بندیته.
جلمه بندی خیلی ضعیف و ابتداییه. مثلا:
نقل‌قول: محیطی بزرگ را وقتی سازنده ای می خواهد در بازی خود جای دهد باید بسیار بر روی ان کار کرده و حداقل به مدت یک سال بر روی محیط بازی کار کرده و سپس به بخش های دیگر بازی برسد.
خب اگه من میخواستم بنویسم، اینطوری مینوشتم:
نقل‌قول: سازندگان برای طراحی محیطی بزرگ در بازی، نیازمند صرف کار و زمان بسیار زیادی هستند تا با دنیایی خالی، بی روح و بدون جزئیات اما به ظاهر بزرگ و عظیم، روبرو نباشیم. 
نیازی نیست حتما بگی حداقل یه سال روش کار کنن یا بعدا به بخش های دیگه بپردازن؛ نه! فقط کافیه بگی باید برای طراحی زمانی و وقت بییشتری به خرج بدن و همین جمله و مفهوم ساده رو با آب و تاب تو مقاله ت بگونجونی.
باقی مطلب هم از چنین مشکلاتی رنج میبره که دیگه نیازی به توضیح نیست. گاهی اوقات هم سعی داری کمی نمک بریزی و یه خورده طنز به مطلب اضافه کنی و بدتر خراب میکنی.
شما فعلا روی نحوه جمله بندی و استفاده صحیح از کلمات کار کن و بعدش سعی در اضافه کردن طنز داشته باش.
امیدوارم فکر نکنی قصدم خراب کردنت یا منصرف کردنت از نویسندگیه. (چون بیکار نیستم نصف شبی الکی دوساعت کامنت بذارم برات)
فقط دوست دارم کمکی کرده باشم تا سایت درآینده نویسنده های خوبی داشته باشه.
اگر هم از انتقادهام یا حرفام ناراحت شدی، اصلا مهم نیست. مشکل خودته، بی خودی ناراحت میشی.
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: علل موفقیت بازی های مستقل و کم حجم در مقایسه با عناوین بزرگ|قسمت اول - توسط Qeiji - 03-14-2015, 02:25 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مقایسه بازی wow با new world beh123 1 774 01-06-2023, 11:00 AM
آخرین ارسال: PEYMAN66
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,125 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,750 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,654 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  [مقاله] قاب‌های مینیمال | برترین بازی‌های اندروید و iOS (قسمت اول) White Beard 0 1,570 08-24-2019, 11:03 PM
آخرین ارسال: White Beard

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان