04-25-2015, 12:13 AM
(04-24-2015, 11:27 PM)amirmax نوشته است:(04-24-2015, 08:18 PM)gamer p30 نوشته است: اقای amirmax بزار رو مدیوم خداتم شکر کن حیف نیست با این سیستمو با این همه مدت صبر واسه انتشار بازی روی های بزاری و با مشکل و افت فریم بازی کنی :huh:
آخه داداش جان ٥ ميليون براي اين سيستم پول دادم كه روي ultra بازي كنم :angel:
(04-24-2015, 08:10 PM)مجید نصر نوشته است:نه دوست عزيز من اورجينال بازي ميكنم :cool:(04-24-2015, 07:52 PM)medial110 نوشته است: سلام برای من تو مرحله دزدیدن اون ماشین حمل پول که توش یه نامه است استپ ورکینگ میده فقط توی همون مرحله . شمام این مشکل را دارید .
اونی هم که اون عکس را گذاشته بود شک نکن رم برای این تنظیماتی که شما قرار دادیت کمه
دوست عزیز شما آپدیت 1 و 2 رو فقط کپی کن و به هیچ عنوان از آپدیت 4 استفاده نکن بعد کرک 4 رو کپی و بازی رو اجرا کن به احتمال زیاد مشکلت حل خواهد شد.
(04-24-2015, 08:01 PM)amirmax نوشته است: بچه ها من نميدونم چرا با اين سيستم نسبتا قوي در حالت very high فريم ريتم به طور ميانگين روي ٣٣ فريم هستش و در حالت ultra روي 20 فريم . سيستمم:یکی از مشکلات بازی همنی هست و طبق گفته ی بقیه ی دوستان بازی به خوبی بهینه نشده است و حتی با گرافیک پیشنهادی در سیستم مورد نیاز نمی تونید فریم مورد نظر رو بگیرید.
Cpu: core i7 3770
Graphic: R9!280x 3gb gddr5
Ram: 8gb dual channel
Resolution: 1366*768
Power: green 600w
شما هم همين مشكل رو دارين؟! لطفا كمكم كنين
راستي در هر دو حالت Population density ,population variety, distance scaling كامل پر هستش شايد بخاطر اونا باشه نه!!!!؟؟؟؟؟ آخه به طور پيش فرض از همون اول كامل بود. براي شما هم همينطوره؟!
از طرفی اگر از نسخه ی کرکی بازی استفاده می کنید که یک سری افت فریم ها و مشکلات گرافیکی مربوط به آپدیت ها و کرک بازی هست که تا آمدن کرک کامل بازی و بدون مشکل بازی آش همینه و کاسه همین.
آخه من از بچها شنيده بودم كه با ٦٠ فريم راحت بازي ميكنند. و همه هم ميگفتند كه اين بازي خيلي خوب بهينه شده است. به نظرتون مشكل از سيستم منه؟؟؟؟!
دوست عزیر اینو (population variety ) ببند درست میشه و اگه نشد آپدیت amd رو نصب کن.