04-26-2015, 09:35 PM
(04-26-2015, 08:59 PM)Milad OC نوشته است:موقعی که 4K رو گفت دیگه من از شدت خنده ترکیدم.معلوم بود فیکه.از همه دوستان هم ممنون.احتمالا مشکل از همین GRASS و رزولوشن سایست.(04-26-2015, 08:47 PM)amirmax نوشته است:اره مهدی جان بهینه نیست ینی هست ولی نیست خخ حقیقتشو بخوای بازی تا یه حدی خوب بهینه اس مثلا روی پایین ترین تنظیمات با یه گرافیکه یه گیگ هم میتونی ازش شصت فریم رو هم بگیری به عنوان مثال خیلیا بودن که با گرافیک یه گیگ و رم چهار و یه سی پی یوی دو هسته ای معمولی با رزولیشن ۷۲۰ و تنظیماته گرافیکی پایین تونستن بالای پنجاه فریم از بازی بگیرن ولی وقتی تنظیمات رو به هایج ارتقا بدی (بخصوص تنظیمات بخش بافت هارو) مشاهده میکنی که حتی کارت گرافیکه دو گیگ هم کم میاره و بهترین راه برای بهترین فریم ریت رو از این بازی گرفتن تنظیمه بافت ها روی مدیوم و خاموش گذاشتن mssa ست (البته روی کارت های دوگیگ)! پس نتیجه این میشه که راکستار در مورده سیستم حداقل بازی درست گفته ولی سیستمه پیشنهادی برای حالت ۱۰۸۰ و هایج کاملا فیک و بی اساسه (فورکی رو که دیگ نگو!)(04-26-2015, 08:26 PM)fredmehdi نوشته است: موشن بلور هیچ تاثیری در فریم و ویدئو مموری در هیچ بازی نداره.کاربردش اینه که وقتی دوربین بازی رو میچرخونید یک افکت خاص و زیبایی رو به بازی میده.اصطلاحا تارش میکنه.پیشنهاد میشه تا نصفه پر کنید.اثر دقیقش رو میتونید روی سقف تاکسی ها که تبلیغات هست ببینید.ايول دادا درد دل من رو گفتي. منم دقيقا همين مشكل رو دارم. اول فك كردم مشكل از سيستم منه. آخه بچها ميگفتن خيلي خوب بهينه است :-/
دوستان این بازیش کجاش بهینست؟همرو سر کار گذاشته.شب ها روی تنظیمات اخر روی میانگین 40 فریم بازی میکنم ولی وقت صبح میشه بازی شدیدا لگ میزنه مخصوصا در جنگل ها.راکستار بلد فقط پول از مردم بچاپه.ازش متنفرم ولی بازیش لامصب خیلی قشنگه.همه چی داره.