05-01-2015, 09:46 PM
(05-01-2015, 09:28 PM)hadi-wolf نوشته است:خب حالا چون روی لپتاپ هستید این کار رو انجام بدید.(05-01-2015, 09:23 PM)مجید نصر نوشته است:آقای نصر مال من لب تابه(05-01-2015, 09:02 PM)hadi-wolf نوشته است: من اینو بگم وقتی رو لانچر کلیک میکنم یه صفحه سیاه میاد همینجوری میمونه
واقعا از کجا بفهمم راه حلش چیه؟
یه سوال شما بازی رو روی pc اجرا می کنید یا روی لپپتاب؟
این هم یه راهنمای کلی برای اجرای بازی که باید انجام بدید.
اینترنت و آنتی ویروس حتما قطع باشه.
آپدیت های بازی رو به صورت کامل کپی کنید و اگر گزینه ای مبنی بر جایگزینی فایل اومد جایگزین کنید و چیزی رو پاک نکنید.
از آخرین کرک بازی که در آپدیت چهار قرار داره استفاده کنید.
برنامه ی سوشیال کلوب هم که در آخرینآپدیت هست رو هم نصب کنید و اجرا کنید.
بازی رو فقط از PLAYGTAV.exe اجرا کنید.
آخرین درایور کارت گرافیک خودتون هم حتما حتما قبل از اجرای بازی نصب کنید.
بعدشم چطوری از playgtav.exe اجرا کنم ؟ مگه از لانچر اجرا نمی کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این رو هم برای باز خیلیم میگم برای تمام کاربر ها حتما حتما کارت گرافیکتون آپدیت باشه.
حالا جناب هادی اینکار رو که میگم انجام بدید.
از قسمت taskbar در کنار ساعت ویندوز بر روی Icon انویدیا کلیک راست کنید و گزینه ی Open Nvidia Control Panel رو بزنید وقتی باز شد در سمت چپ گزینه ی Manage 3Dsettings بزنید که قسمت های Global Settings و Program setting نمایان میشه.در قسمت Global setting کارت گرافیک پیش فرض خودتون رو Nvidia قرار بدید.بعد وارد Program settiing بشید و در قسمت Add تمام فایل های اجرایی بازی GTA V هر چی که هست رو وارد می کنید.حالا تمام بازی ها و برنامه های شما با کارت گرافیک قدرتمد شما اجرا میشه.
در مورد playgtav.exe در آپدیت جدید باید از این فایل استفاده کنید ولی در آپدیت های قبلی باید از لانچر کرک بازی رو اجرا می کردید.
در ضمن در آپدیت جدید و کرک جدید قبل از اجرای بازی باید سوشیال کلاب هم اجرا بشه.
و اینکه اون playgtav.xex در صفحه ی دسکتاپ هم موجود هست.