05-01-2015, 10:49 PM
(05-01-2015, 10:38 PM)مجید نصر نوشته است:روی نرمال هم گذاشتم بازم مشکل(05-01-2015, 10:29 PM)warrior2020 نوشته است:دوست عزیز شما حتما باید هر 4 آپدیت بازی رو کپی کنید چون هر آپدیت برخی مشکلات بازی رو رفع می کنه و هیچ کدوم از آپدیت ها مشکلات آپدیت قبلی رو رفع نمی کنه.(05-01-2015, 09:16 PM)مجید نصر نوشته است:(05-01-2015, 08:45 PM)warrior2020 نوشته است: سلام.سلام دوست عزیز
بعد از اینکه چند دقیقه بازی میکنم بازی سنگین میشه و یه مقدار لگ میزنه.بازی رو که از اول اجرا میکنم سریع و روون اجرا میشه ولی بازم بعد از چند دقیق گیر دار میشه.
مشخصات لپ تاپ:
رم:8 GB
گرافیک:NVIDIA GeForce GTX 850M 4GB
سی پی یو:Intel Core i7 4710HQ 2.50 to 3.50
میخواستم بدونم مشکل از چیه؟لپ تاپ نمیتونه خوب اجرا کنه یا بازی مشکل داره؟راه حلی داره؟
ممنون.
سیستم شما ضعیف نیست و اینکه بازیهم خودش مشکل افت فریم داره.
حالا شما اینکار ها رو بکن به احتمال زیاد درست بشه.
تمام آپدیت های بازی رو نصب کنید.
حتما کارت گرافیک خودتون رو ّه اخرین نسخه ارتقا بدید چون آخرین نسخه مخصوص بازی gta v هست.
چون شما لپتاب دارید پس باید دو تا کارت گرافیک داشته باشید.شما وقتی گرافیکتون رو آپدیت کردید وارد کنترل پنل کارت گرافیکتون بشید و حالت پیش فرض اجرای بازی رو روی گرافیک انویدیا خودتون قرار بدید.
این کارا رو انجام دادم ولی بازم بعد از چند دقیقه خراب میشه.فقط آآپدیت 4 ریختم. اگه اون سه تا هم بریزم ممکنه درست بشه؟
در ضمن این رو هم بگم که خود بازی هم مشکل افت فریم داره برای همین پیشنهاد یشه تنظیمات بازی رو روی ultra قرار ندید و از تنظیمات پائین تر استفاده کنید.
داره!!! آپدیت 4 رو پاک کنم و به ترتیب از یک بریزم یا مهم نیست ترتیب ریختن؟