(05-02-2015, 12:22 PM)Hossein = Gamer نوشته است: سلام :idea:سلام دوست عزیز
دوستان من بعد از ۵ بار نصب کردن بازی متوجه خیلی چیز ها شدم که همه ی این مشکلات مثل ارور STOP WORKING یا اکتیویشون کی و… همه به خاطر این اپدیت های بی فایده ای هست که ما نصب میکنیم .نسخه ی بازی من auto run هست من وقتی بازی رو وقتی نصب میکنم آپدیت ۱ که خودکار نصب میشه هیچی
ولی وقتی اپدیت ۲ رو به درستی نصب میکنم ارور اکتیویشن کی رو میده
وقتی اپدیت ۳ رو نصب میکنم وسط بازی STOP WORKING رو میده
ولی هیچ اپدیتی رو نصب نمیکنم یعنی بازی بدون هیچ مشکلی یعنی هیچ مشکلی ها اجرا میشه ومن به راهتی بازی میکنم
واقعا من نمیدونم چرا اینجوریه احتمال به خاطره اینه که هیچ کرک مخصوصی برای خود آپدیت نیموده
این نظر منه.
:huh:
بله حرف شما درست هست مشکل فقط از کرک بازی هست نه آپدیت های اون آپدیت ها فقط برای رفع مشکلات بازی رو دارند اگر خواستید من لیست تغییرات آپدیت ها رو هم قرار میدم.
اگر توجه کنید توی بازی فیفا و یا همین بازی اولین کرک فقط برای ویندوز 7 بود بعد در کرک 2 ویندوز 8 هم پشتیبانی شد و به ترتیب هر کرک میومد مشکلی رو رفع می کرد تا آخرین کرک یعنی v5 که میشه گفت کمترین مشکل رو از بقیه ی کرک ها داره.فعلا باید به همین روال طی بشه تا 3dm نهایی ترین کرک خودشو منتشر کنه.تمام این مشکلات هم فقط به خاطر قفل DRM هست که بر روی بازی فعال هست.این قفل میاد و cpu هر سیستمی رو چک می کنه و همین موضوع باعث چنین مشکلاتی برای اجرای بازی میشه.
(05-02-2015, 12:29 PM)gamer p30 نوشته است: ارور api64میده
این ارور مربوط به پاک شدن کرک توسط آنتی ویروس هست.
آنتی ویروس خودتون رو غیر فعال کنید و یکبار دیگه کرک بازی رو کپی کنید.
در ضمن قسمت قرنطینه ی آنتی ویروس خودتان را هم چک کنید.