(05-04-2015, 01:49 PM)Hossein = Gamer نوشته است: آقا کسی نفهمید این مشکل کند شدن بازی در هنگام رانندگی برا چیه؟
البته من یه حدس هایی زدم
این مشکل میتونه از هارد سیستم ماها باشه اون هایی که هارد سرعت پایین دارن
چون من وقتی رانندگی میکنم هاردم به شدت صدا میده و بازی کند میشه و تیک میندازه یادمه توی IV هم همین مشکل رو داشتم با همین هارد
حالا من چند روز دیگه میخوام هارد WD Blue 1TB 64mb بگیرم اگه مشکل حل شد اطلاع میدم
ممنون :D
این مشکل به خاطر خود بازی هست.اگه یادت باشه در بازی watch dogs هم در قسمت رانندگی چنین مشکلی بود و با اومدن آپدیت ها مشکل رانندگی حل شد.
اون قسمت هارد هم ممکن مشکل از خود هارد شما باشه و چون بازی بسیار سنگین هست توانایی اجرای بازی رو به درستی نداره.
حالا شما به ترتیب 5 آپدیت بازی رو نصب و کرک آپدیت پنج رو هم کپی کنید و از کرکی که لیکشو در در ارسال های قبلی گذاشتم دانلود کن و نصب کن و بعد بازی رو از playgtav.exe اجرا کن.
(05-04-2015, 07:43 PM)amirninja26 نوشته است: سلام اقا من نسخه انلوک دارم همه کرکا و اپارم تست کردم ولی رو لانچر کلید می کنم یک چیزی با چند تا عکس میاره یک چیزه سبز پر میشه بدش میگه ایمیل بده ولی قبول نمیکنه اینو از رو لانچر میده رو کرک 3دی ام کلید می کنم هیچی نمیشه
سلام دوست عزیز
شما هر 5 آپدیت بازی رو به ترتیب نصب کن و از کرک آپدیت 5 استفاده کن و در آخر هم از کرکی که در ارسال های قبلی لینکشو گذاشتم استفاده کن و بازی رو با playgtav.exe به صورت run as اجرا کن.
حتما هم کارت گرافیکت رو به آخرین نسخه ی ممکن آپدیت کن.
(05-04-2015, 11:07 PM)Mostafa ettehadiyeh نوشته است: سلام خدمت دوستان اگه کسی کرک ورژن 4 فیکس رو داره ممنون میشم بهم لینک بده برای دانلود !
چون لینکی که دادن برای دانلود در تاپیک اول خرابه با تشکر
سلام دوست عزیز
در چند ارسال قبل تر لینک کرک ورژن جدید رو قرار دادم از اون استفاده کنید.