(05-07-2015, 01:56 PM)milad1025 نوشته است: سلام دوستان من این ارور دارم 2 روزم هر کاری میکنم رفع نمیشهسلام دوست عزیز
ویندوز 8.1
کرک4
اپدیت 5
شما به لینک زیر مراجعه کنید و تمام نسخه های Microsoft .NET Framework را دانلود کن و نصب کن.
Microsoft .NET Framework
شما سه نسخه ی 4.5.1،4.5.2،4.5.3 رو به ترتیب دانلود و نصب کن مشکلت حل میشه.
(05-07-2015, 02:46 PM)milad1025 نوشته است:(05-07-2015, 02:35 PM)yasin.max نوشته است: میشه .منم دیشب داشتم اینو والا. تمام این برنامه هارو که گفتم نصب کن.
واسه من اینطوری بود ورفع شد
حل نشد
دیروز ارور d3dcompiler_43 میداد فایل dll جدا دانلود و کپی کردم میتونه ماله این باشه؟
خب برای این هم شما آخرین نسخه ی Directx رو نصب کن مشکلت حل میشه.
(05-07-2015, 06:05 PM)gamertop نوشته است: سلام با تشکر از اقای مجید نصر
یک سوال داشتم
این اپدیت day4 و day5 انگار یکیه
اخه رفتم دانلودش کنم
هر دوتاش حجمش 431.51mg بود
این قضیش چیه اینا یکه یا فرق میکنه /؟
لطفا توضیح دهید> :huh: :huh: :huh:
واقعا این اپدیت ها انقدر زیاد شده که داره سرم گیچ میره
کلا باید 5 تا اپدیت باشه و بالای 8 تا تو سایت های اینترنت هست
من الان اپدیت روز اول با روز دوم با روز شوم با روز چهارم با روز پنجم + کرکش v5 برزیم
اون مشکل لودینگ استوری مودم میره دیگه :(((((((
سلام و خواهش می کنم.
بله تمام آپدیت ها فرق می کنه و هر کدوم مورد خاص خودشو رفع می کنه.
گیج شدن نداره شما تمام 5 آپدیت رو دانلود و در محل نصب کپی کنید.کرک آپدیت 5 هم کپی کنید بعد هم از کرک v5.0 استفاده کنید.
برای راهنمای بیشتر به پست اول مراجعه کنید.
(05-07-2015, 08:56 PM)superhero021 نوشته است: به نظره من نسخه بلک باکس از همشون بهتره و این مشکلات و اصن نداره....
فقط بدیش اینه که ده ساعت نصبشه
دوست عزیز چرا کاربر ها رو به اشتباه میندازید و اطلاعات غلط میدید.
تمام نسخه های فشرده در اصل همون نسخه های اصلی بازی هستند که با تغییرات در فایل های بازی و فشرده سازی اون ها با حجم های کمتر عرضه میشه.
ببینید در نسخه های فشرده زبان های اضافی به غیر از انگلیسی و کم کردن کیفیت و یا حذف فایل های صوتی و تصویری بازی هست.در بعضی از بازی ها هم بخش مولتی پلیر حذف می شود.در بعضی از بازی ها هم تنها بازی رو فشرده می کنند و هیچ تغییری در بازی ایجاد نمی کنند.
تمام مشکلات ناشی از اجرا نشدن بازی gta v مربوط به کرک اون میشه.
فعلا تنها نسخه های فشرده شده این بازی از گروه های fitgirl و corepack هست که ا حجم های حدود 34 گیگ عرضه شده همین.
خواهش می کنم در راهنمایی به کاربران از صحت و سلامت اطلاعات خودتون مطمئن باشید و فقط به حرف های کسانی که برای شما و یا هر کسی تعریف شده اعتماد نکنید.
با تشکر از تمامی عزیزان که در این تاپیک به کمک کاربر ها در کنار من هستند.