06-26-2015, 07:17 PM
(آخرین ویرایش: 06-26-2015, 07:19 PM، توسط The Breaker.)
دوستان یه چندتا سوال درباره ی witcher 3 دارم فقط کسی جواب بده که جواب ها رو دقیقا می دونه.
خطر اسپویل
- قیمت اجناسی که داریم میخریم یا میخوایم بفروشیم تو نقاط مختلف فرق میکنه یا همه جا یجوره؟
- ما نفهمیدم زن Baron حامله بود یا اینکه بچه رو داشته از قبل؟ (یه جا میگه دخترم anna یه جا دیگه میگه اون شب زنم فارغ شده و بعد هم که با بچش می جنگیم و از این حرفا)
- لیست معجون هایی که میتونه درست کنه خیلی کمه و اغلب تو جاهای خیلی مخصوص مورد استفاده قرار میگیره آیا میشه اون لیست رو گسترش داد؟
- اقا اون چیزا هستن ( اسمشو یادم رفت خیر سرم حفظش کردم بیام اینجا بزنم ) تو قسمتی که معجون می سازه بنفش داره ابی داره سبزه هم داره شبیه یه صفحه گرده اونا رو از کجا باید گیر اورد؟
- قسمت Inventory چقدر جا داره ایا اصلا جاش تموم میشه؟
- اگه پول نداشته باشیم و بمیریم چی میشه؟ (اخه وقتی میمیریم ازمون پول کم می کنه)
- تو قسمت character وقتی میخوام قابلیت جدید اضافه کنم دوتا بیشتر جا نداره بقیشون که قفله رو چجوری باز کنم؟
- گوشت های خامی که از شکار به دست میاریم چجوری بپزیم؟
- آقا این بچه ی Baron نمی میره صد بار از اول رفتم وقتی جونش نصف میشه چندتا روح میان دو رو ورش دوباره جونش پر میشه :( کشتنش روش خاصی داره؟؟؟
فعلا همینا تا سوالای جدید به ذهنم برسه
![[تصویر: rj9n_thevideogamegallery_26861_3840x2160_-_copy.jpg]](http://uupload.ir/files/rj9n_thevideogamegallery_26861_3840x2160_-_copy.jpg)