06-28-2015, 02:40 PM
(06-28-2015, 02:37 PM)DeadSec نوشته است:(06-28-2015, 02:26 PM)paprika نوشته است:(06-28-2015, 02:12 PM)DeadSec نوشته است:(06-28-2015, 01:51 PM)paprika نوشته است: خداییش جواب اونایی که مشکل دارند را دقیق بدید !
آخه این چه طرز جواب دادنه ؟
اولا که من این فیلم را دان کردم ! اتفاقا من برای a.c unity میخواستم ! که خوشبختانه فیلم آموزش هم مال همین بود !
ولی این 2 تا فایل تو فولدر من نیس !
چیکار کنم ؟!
درضمن اگه برای بقیه بازی ها بخوام چی ؟! اونا که این 2 تا فایل را ندارند!
این لینک دانلود برنامه س :
اینم لینک دانلود برنامه
پسورد : [font=WYekan]www.bazitak.ir[/font]
حالا داخل این فایل زیپ 4 تا فایل هست که دو تاش فایل dll هستش ، شما طبق آموزش فیلم هر چهار تا فایل رو درون محل نصب بازی مورد نظر کپی میکنید ،
بعد برنامه extreme injector رو که در محل نصب بازی کپی کردید اجرا میکنید ، بعد میبینید که در قسمت program's name نوشته Farcry4.exe . بعد اون نام رو پاک میکنید و به جاش نام فایلی که از طریق اون بازی مورد نظر رو اجرا میکنید مینویسید ، بعد روی گزینه add dll کلیک میکنید و دو فایل dualcore.dll و EasyHook64.dll رو که در محل نصب بازی کپی کردید انتخاب میکنید ، حالا بدون اینکه برنامه extreme injector رو ببنید ، بازی رو اجرا کنید .
در ضمن اون دو تا فایل dll ، در همین فایل زیپ که برای دانلود گذاشتم وجود دارند ، برای هر بازی ای که بخواین باید حتما هر چهار فایل درون فایل زیپ رو در محل نصب بازی کپی کنید .
خیلی ممنون !
آخه من وقی نرم افزار را دانلود کردم فقط فایلش بود ! این 2 تا dll ها نبود !
معذرت...
سوال دیگه ای بود در خدمتم :D
راستی مثلا همین a.c unity دو تا فایل یه اسم داره ! (ACU) طوری نیس ؟