(06-30-2015, 07:27 PM)GTA FAN نوشته است: بله پاک کردم بازی من نسخه ریلودد هست دو مرحله ای نصب میشه Setup دار...هر دو مرحله نصبش با هم میشه 120 گیگابایت!!!دیگه واقعا نمی دونم چطوری باید این مشکل رو بر طرف کرد چون کسانی که این مشکل رو داشتند حداقل با کپب کردن دوباره کرک مشکلشون حل شد.
اتقاقا من همون روز که بازی خراب شد تو تنظیمات گرافیکی بازی دستکاری کردم اما بعدش به حالت اولیه برگردوندم از همون موقع به بعد بازی یه جوری شد مثلا تو سوییچ کردن شخصیت ها بیشتر طول میکشید وسط بازی یهو صفحه سیاه میشد بعدش درست میشد خلاصه یه جوری شد از بازی خارج شدم یکی دوساعت بعد دیگه تو قسمت Loading Story Mode بازی گیر میکنه...پوشه سوشال کلوب که شما گفتین هم پاک کردم تو قسمت Documents هم کل پوشه Rockstar Games رو هم پاک کردم اما باز هم درست نشد تو سایت راکستار هم بعضی از کاربران هم چنین مشکلی رو داشتن! :(
این تنها راه حلی هست که می تونم بهتون بگم و اون هم این هست که از کرک V5 گروه 3Dm به همراه آپدیت پنج استفاده کنید ببینید مشکل بازی حل خواهد شد یا نه.
(06-30-2015, 07:34 PM)BadBoy4Ever نوشته است: پدرمونو دراورده این بازیچون این قضیه مطرح نشده فقط باید امتحان کنید.
همون کرک 3dm خیلی بهتر بود این ریلودد با اینکه ارور نمیده ولی این لگاش بیچارم کرده
آقا مجید چجوری از ریلودد برگردم تری دی ام ؟
فایل های کرک ریلودد رو پاک کنید.
آپدیت پنج رو دانلود و کپی کنید.
در آخر هم فقط از کرک V5 استفاده کنید.