(07-03-2015, 08:18 PM)sasanjz23 نوشته است: سلام ببخشید من بازی metro last light redux رو تموم کردم و اخرش ارتیوم میمیره و d6 و نجات میده همه میگن یه پایان دیگه هم داره این بازی اگه داره میشه بگید چی کار باید بکنم تا اون یکی پایانش رو هم ببینم اگه جواب بدید ممنون میشمسلام کاربر عزیز
به لینک زیر برید توضیحات در مورد دو پایان بازی داده شده.
metro last light redux
metro last light redux
(07-04-2015, 03:43 PM)css6 نوشته است: سلام . دوستان من تو بازی GTA V وسط بازی هنگ میکنه میاد بیرون الان 37 درصد بازی رو رفتم اینجوری شده قبلا اینطور نبود . کسی راه حلی میدونه ؟؟؟ :(سلام دوست عزیز
شما از چه نسخه و چه کرکی از بازی رو استفاده می کنید؟
(07-04-2015, 01:45 AM)Vampire-N نوشته است: سلام دوستان خسته نباشیدسلام دوست عزیز
اقا من این mortal kombat X رو که رو سیستم اجرا میکنم اوایل بدونه افت فریم و لگ بازی میکنم ولی یه نیم ساعتی که میگذره بازی اسلو موشن میشه اپدیت هارم همشونو ریختم ولی هنوز هم همون مشکلاتو دارم بازی رو روی حالت low هم که میزارم همون جوری میشه از سیستم مورد نیاز هم سیستمم بالا تر هست ولی نمیدونم چیکار باید بکنم اگه راهی هست ممنون میشم راهنماییم کنید :)
شما آپدیت های بازی رو نصب کردید؟
کارت گرافیک خودتون رو به آخرین نسخه آپدیت کردید؟
این بازی به خاطر پورت بسیار بد روی PC از چنین مشکلاتی رنج می بره.
![[تصویر: bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]](http://uupload.ir/files/bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg)