07-07-2015, 11:37 PM
(آخرین ویرایش: 07-07-2015, 11:40 PM، توسط Devil Prince.)
سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده ی عزیز
اول از همه غلط های املایی شما را مطرح می کنم تا در صورت امکان، آن ها رو برطرف کنید.
گاه ها = گاهاََ - چکار = چه کار - تایین = تعیین - ردیباب = ردیاب - گرازش = گزارش - کا = کار -
برخی اشکالات نگارشی:
نکته ی بعدی اینکه متاسفانه متن شما وسط چین نشده است.
اول از همه غلط های املایی شما را مطرح می کنم تا در صورت امکان، آن ها رو برطرف کنید.
گاه ها = گاهاََ - چکار = چه کار - تایین = تعیین - ردیباب = ردیاب - گرازش = گزارش - کا = کار -
برخی اشکالات نگارشی:
نقلقول: پس از نمایش بازی های مختلف در کنفرانس یوبی سافت، که همه را از دقایق ...قبل حروف اضافه و ربط، (معمولا) نمیشه از "ویرگول" استفاده کرد. مورد بالا از همین موارد به حساب میاد.
نقلقول: در ابتدای کار " کریس" - رهبر گروه - با دیگر اعضای تیم صحبت می کند.برای ارائه ی توضیحات اضافه در مورد یک مطلب، باید از پرانتز یا مورد بالا استفاده کرد.
نقلقول: تا به اینجای کار که با گرافیک عالی روبه رو بوده ایم، ولی بخش صداگذاری هنوز غیر فعال است.اساسا قبل "اما" باید از "ویرگول" استفاده کرد. در بعضی قسمت های متن دیده میشه که گاهی از "نقطه ویرگول" استفاده کردید که کاملا غلط هست.
نکته ی بعدی اینکه متاسفانه متن شما وسط چین نشده است.
یک نکته هم باید بگم و اون اینه که من در تعجبم که چرا شما چندان به بخش گیم پلی نپرداختید و فقط مثل یک راوی به شرح داستان بازی پرداختید. می تونستید به شرح و تحلیل المان های مختلف گیم پلی، تنوع سلاح ها و ... بپردازید ولی فقط به هوش مصنوعی، اونم در حد یکی - دو جمله بسنده کردید و بعد از روایت تریلر، بیشتر روی گرافیک بازی مانور دادین؛ حتی درمورد موسیقی هم صحبت آن چنانی نکردید.
خب در آخر هم میخوام صحبت کوتاهی درباره ی قسمت های ابتدایی مقاله ی شما بکنم. از نظر بنده، "فضاسازی" مقاله ی شما بیش از اندازه طولانی بوده و نمیشه اسمش رو مقدمه گذاشت. شما می تونستید برای بخش مقدمه درمورد تاریخچه ی این سری صحبت کنید یا به فراز و نشیب های این نسخه طی این چند سال اخیر، تغییر نام هاش و کلی مسئله ی دیگه بپردازید.
در آخر باز هم به شما خسته نباشید میگم و تشکر می کنم بابت تحلیلتون.
!Praise Prince of Persia