08-07-2015, 08:09 PM
من daying light بازیتازه شروع کردم و شب گذشته سه مرحله از آن را انجام داده ام. گذشته از مخفی کاری کردن دربازی و به دست آوردن ابزار و آلات مختلف و تغذیه ووو ، به دلیل عدم آشنایی کامل به زبان انگلیسی قادر به شناختن مسیر و چگونگی upgrade کردن ابزارها و استفاده از ابزار های خاصی از کوله پشتی ووو در تنظمیات مربوطه نیستم و ممکن هست یک مرحله را کامل فقط با یک آچار و مشت و لگد به پایان برسانم . بازی بسیار زیباییه. لطفا راهنمایی بفرمائید:
چطور میتوانم در انتخاب ابزار و یا ادغام آنان جهت افزایش قدرت بمنظور گشت و گذار در شهر و زامبی کشی اقدام کنم ؟؟
چطور میتونم با توجه به اینکه پولی به دست آوردم با آن پول از مرد اسلحه فروش اسلحه بخرم ؟
چطور میتونم غذا و دارو صلاح پیدا کنم؟ و یا میشه اچار یا صلاح هایی که بر اثر استفاده خراب میشه بازسازی کنم؟
با تشکر فراوان از شما دوستان
موفق باشید
چطور میتوانم در انتخاب ابزار و یا ادغام آنان جهت افزایش قدرت بمنظور گشت و گذار در شهر و زامبی کشی اقدام کنم ؟؟
چطور میتونم با توجه به اینکه پولی به دست آوردم با آن پول از مرد اسلحه فروش اسلحه بخرم ؟
چطور میتونم غذا و دارو صلاح پیدا کنم؟ و یا میشه اچار یا صلاح هایی که بر اثر استفاده خراب میشه بازسازی کنم؟
با تشکر فراوان از شما دوستان
موفق باشید