(09-02-2015, 09:30 PM)Mr BoB نوشته است: سلام من نسخه ی بلک باکس بازی The Evil Within: The Consequence DLC رو نصب کردم برای حذف کادر سیاه و بازی کردن در فریم 60 آپدیت 1 بازی رو نصب کردم ولی حالا داخل بازی که میخواد بره ارور میده و میپره بیرون.سلام دوست عزیز
اول از همه ارور که بهون میده چی هست. اگر از ارور مربوطه عکس بگیرید و اینجا قرار بدید خیلی خوب میشه.
شما آپدیت 1.03 بازی رو هم نصب کردید؟
(09-03-2015, 12:57 AM)Amir Hiden نوشته است:سلام(09-03-2015, 12:49 AM)Amir Hiden نوشته است: سلام من تا هفته پیش ویندوزم هفت بود
دو روز پیش 8.1 نصب کردم ، بازیام تو درایو جدا بودن و پاک نشدن ، حالا اخرین نسخه دایرکت اکس و c++رو هم نصب کردم اما بازیا خیییییییلی کند اجرا میشن ، خیلی خیلی کند شاید فریم 3_4 مطمعنم از سیستمم نیست چون سیستمم واقعا بالاست
نمیدونم مشکل چیه درایورم هم 355.60
بنظرتون باید پاکشون کنم دوباره روی ویندوز 8.1 نصبشون کنم یا مشکل چیز دگه هست ؟
اگر بازی ها رو پاک کنید و دوباره نصب کنید خیلی بهتر هست چون یک سری از فایل های بازی هست که مستقیم میره داخل درایوی که ویندوز نصب هست و وقتی شما ویندوز رو عوض کرده باشید اون فایل ها هم پاک میشه. حالا در بعضی از مواقع ممکن مشکلی پیش نیاد و در بعضی مواقع هم مثل این موضوع با مشکل لگ مواجه میشید.
بازی ها رو دوباره پاک و نصب کنید اگر باز هم چنین مشکلی داشتید که باید بگردین دنبال اینکه منشاء این مشکل دقیقا کجا هست.
![[تصویر: bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]](http://uupload.ir/files/bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg)