امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حکایت تراوشات ذهنی قلم به دستانی که به ظاهر متفکرانه تز میدهند!
سلام و تشکر از آقای شفایی.
   با تمام احترامی که برای خودتون و نوشتتون قائلم، ولی باید بگم تنها کاری که شما می کنید، تلف کردن وقتتون هست. در طی این چند سالی که خدا بهم عمر داده، به این نتیجه رسیدم که تا خودت نخوای، هیچ اتفاقی نمیوفته(همونطور که همسایه ی بالاییم گفت). این موضوع در مورد همه صدق می کنه. خودم بار ها و بارها تجربه اش کردم. مطلب شما مثل میخ فولادینی هست که هرگز به قلب سنگ نفوذ نخواهد کرد. تلاشتون قابل تحسینه ولی نتیجه اش واضحه ... شاید تنها نتیجه اش، پنهان شدن ذات اصلی کاربر ها پشت نقاب ها باشه که در موقع لزوم برداشته خواهد شد. تا زمانی که انسانیت در زمان کودکی در انسان درونی نشده باشه، هیچ اتفاقی نمیوفته. شاید از هر 1000 نفر، 3 نفر تغییر کنند؛ شاید.
عمر کوتاه تر از اونی هست که آدم وقتشو با اینجور مسائل پیش پا افتاده تلف کنه. چه بخواهیم و چه نخواهیم، الان تعداد کاربر های کاربر نما در انجمن به اوجش رسیده. هیچکس هم نمیتونه کاری کنه. مثل نسلی از بازیکنان بی استعداد برزیلی که حتی اگر هزار بار هم مربی عوض بشه، هیچ اتفاقی نمیوفته. جز نجات توسط نسل بعدی و تربیت بازیکنانی بهتر. وضعیت گیمفا هم همینجوری هست. آکادمی داشت انجمن رو نجات می داد اما همون قصه ی همیشگی ///
از زندگی لذت ببرید.
با چیزایی بی ارزش وقتتون رو تلف نکنید.
شما را دعوت به مطالعه ی امضام می کنم.
[تصویر:  peter_popken_03.jpg]
!Praise Prince of Persia
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: حکایت تراوشات ذهنی قلم به دستانی که به ظاهر متفکرانه تز میدهند! - توسط Devil Prince - 10-09-2015, 10:11 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حکایت قلم شکستگانی که در این فصل جهنمی دست به قلم شده‌اند! Sir Big Wig 52 11,044 09-28-2015, 03:35 AM
آخرین ارسال: Last Warrior
  کدام بازی موفق ظاهر خواهد شد؟ batman_b52 14 3,183 09-17-2012, 02:54 PM
آخرین ارسال: Yashar

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان