امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حکایت تراوشات ذهنی قلم به دستانی که به ظاهر متفکرانه تز میدهند!
بسیار جالب بود، مثل قبلی و خب دنباله خیلی خوبی هم براش بود، یعنی میشه گفت همدیگرو کامل میکنند

در مورد بحثی که شکل گرفت، باید گفت که خیلی بی دلیل بود و با کمی تامل قبل از نظر دادن هرگز به وجود نمیومد. و خیلی خوب میشه اگر دیگه ادامه پیدا نکنه، متاسفانه این بزرگ بینی و اعتماد به نفس بیجا خیلی جاها به آدم ضرر میزنه. بعد از چندین سال نوشتن مقاله و داستان و کتاب همین چند وقت پیش بود که فهمیدم شخصاً در نویسندگی هیچی نبودم، نیستم و نخواهم بود. شاید متن دلنشینی بنویسم و شاید یه زمانی در آینده بقیه منو حرفه ای خطاب کنند اما هیچوقت سر این قضیه بخصوص مغرور نمیشم؛ حالا چه سه سال نوشته باشم، چه ده سال، چه پایه گذار مقاله نویسی گیم در ایران بوده باشم! این دیدی هستش که من نسبت به خودم دارم و امیدوارم اینو همه فعالان و اونهایی که نویسندگی میکنند و به قولی دست به قلم میشند ! در ذهنشون داشته باشند.
ps: و سعی کنیم هیچوقت شعور و نظر دادن افراد دیگرو زیر سوال نبریم، سعی من این بود که به نویسنده فلان مطلب درست نوشتن رو یاد بدم و در آخرش هم یک تلنگری زدم، همونطور که در تمام طول فعالیتم سوتی ها و اشتباهاتمو قبول کردم، امیدوارم بقیه هم همینطوری باشند

باز هم تشکر از شایان بابت این مطلب جذاب و غنی
[تصویر:  irosbr2pxrvt.jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: حکایت تراوشات ذهنی قلم به دستانی که به ظاهر متفکرانه تز میدهند! - توسط It's Time - 10-10-2015, 01:12 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حکایت قلم شکستگانی که در این فصل جهنمی دست به قلم شده‌اند! Sir Big Wig 52 11,044 09-28-2015, 03:35 AM
آخرین ارسال: Last Warrior
  کدام بازی موفق ظاهر خواهد شد؟ batman_b52 14 3,183 09-17-2012, 02:54 PM
آخرین ارسال: Yashar

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان