10-28-2015, 12:45 AM
(10-27-2015, 05:28 PM)alireza1223445 نوشته است:سلام(10-27-2015, 08:51 AM)The J0ker نوشته است:(10-27-2015, 05:08 AM)alireza1223445 نوشته است: سلام خسته نباشین ببخشید من تو بازی gta v ی مشکل پیدا کردم اینه ک ماموریت ندارم{ماموریت اصلی} فک هم نکنم تمومش کرده باشم فک کنم دو سه مرحله بعد اینکه مایکل خوادش میرن
داداش میشه بگی بعد از کدوم مرحله به این مشکل برخوردی؟
اگر بعد از مرحله Father/Son یا همونی که میری پسر Michael رو نجات میدی بعدش برات یه علامت سوال میاد، و وقتی که میری اونجا مرحله شروع نمیشه، یه فایلی هست تو صفحه اول همین تاپیک اونو دانلود کن و طبق راهنمایی که توی همون صفحه هست عمل کن،
و اگر نه بیشتر پیش رفتی، یه بار سوار تاکسی شو یه منطقه خیلی دور رو انتخاب کن و بعدش که سوار تاکسی شدی یه دکمه هست که اونو بزنی دیگه لازم نیست منتظر بشینی، یه صفحه سیاه میاد و بعدش هم که به مقصد رسیدی شاید برات مامورتها بیاد.
ولی بازی بگو مرحله قبلی که رفتی اسمش چی بوده.
من رفتم تو بازی دیدم اخرین مراحل ک رفتم اینا بودن "Father\son"و"complication"و"chop"و"repossession"و"franklin and lamar"و"prologue" بعد اون تایپیکی ک گفتین متوجه نشدم کجارو میگین میشه لینک اون قسمت رو بذارین ممنونم بابت جوابگوییتون ;)
ببخشید ی سوال دیگه میگم پیجی هست ک تمام ماد حای بازی ک تا حالا امده رو داشته باشه البته طریقه ی نصب هم داشته باشه :D
ی چیز دیگه من تو وب سایت خبری گیمفا خوندم بعضی ماد ها باعث بن شدن میشن ؟{این مال کاربرای انلاین}؟؟؟؟؟؟
تاپیک برای دانلود مراحل گم شده
رفع مشکلات Pc بازی GTA V
تاپیک دانلود ماد های بازی به همراه آموزش
تاپیک رسمی ابزار و اضافات بازی GTA V (ماد،اسکین،ترینر،آموزش و...)
اون قضیه بن شدن هم مال کاربرانی هست که نسخه های اورجینال بازی رو دارند و ربطی به کسایی که نسخه های کرکی رو استفاده می کنند نداره.
![[تصویر: bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]](http://uupload.ir/files/bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg)