12-02-2015, 02:26 PM
(12-02-2015, 12:53 PM)alireza grimes نوشته است:خیر دوست عزیز چنین چیزی امکان نداره. سورس بازی شما با سورسی که در اینترنت وجود داره فرق داره و شما نمی تونی اون رو دانلود کنی. بهتره دیسک رو به مغازه ای که از اون خرید کردید مرجوع کنید و یه نسخه ی دیگه ازش بگیرید.(08-18-2015, 06:59 PM)Big Snake نوشته است:(08-18-2015, 06:54 PM)alireza grimes نوشته است: بله من ماسکو لباس واس ترور و فرانکلین و مایکل گرفتم بعده اونا هنوز هیچی نیومده نمیدونم چرا واقعا
خب بعد از اینکه لباس و ماسک گرفتی..برو یه ماشین چهار دره پیدا کن(البته موقع که پیدا کردی خوده بازی بهت پیغام میده که میتونی از این ماشین
استفاده کنی یا نه)بعدش که ماشین مورد نظر رو پیدا کردی برو یه جای خیلی خلوت که کسی نباشه همون جا زنگ بزن به اون دو تا شخصیت دیگه بازی
به غیر از گزینه Hang Out یک گزینه جدید برات میاره اسمشو دقیقا یادم نیس همون رو بزن بعدش حله دیگه ماموریت شروع میشه و یک علامت H میاد
موفق باشید :cool:
(12-02-2015, 12:51 PM)ERFAN RP نوشته است:نمیشه لینک دانلود دیسک اول رو پیدا کرد؟(12-02-2015, 12:49 PM)alireza grimes نوشته است: سلام دوستان خسته نباشین
من یه مشکلی حین نصب دیسک یک پیدا کردم
http://*****/images/xpt9l8syb8ctwdmpw8yv.png
در ضمن این بازی کرکش reloaded هس میخواستم بدونم میشه مشکلو حل کرد یا باس دیسک عوض شه؟
ممنون میشم از پاسخ گوویتون
دیسک به خوبی رایت نشده برای همین ارور کوراپتت دیتا رو میده.باید دیسک جدید بگیرید