01-13-2016, 01:37 AM
(01-13-2016, 12:54 AM)BadBoy4Ever نوشته است:آره 19 میلیون کاربر رو به رشد که 15 میلیونشون کودکان بازه 3 تا 14 سال هستند.(01-13-2016, 12:17 AM).:lightning:. نوشته است:(01-13-2016, 12:14 AM)BadBoy4Ever نوشته است:(01-12-2016, 10:57 PM)Hunterson نوشته است:(01-12-2016, 07:05 PM)BadBoy4Ever نوشته است: گیم گیمه حالا میخواد کلش باشه میخواد فیفا باشه (خیلی ها هم pes و فیفا میزنن در طول روز پس اونا هم گیمر نیستن؟) میخواد کانتر باشه و...
گیمر به معنی کسیه که بازی میکنه غیر از اینه آیا ؟
پس فقط شما کساییو دیدی که همزمان با کنسول کلش هم میزنن، من کساییو دیدم که کنسول یا کامپیوتر نداشتن و چون کلش لول بالای 100 بودن به خودشون میگفتن گیمر /: گیمر بودن این نیست که هر از چند گاهی روی صفحه رو لمس کنی و بزنی مپ طرفو بپاچونی /: گیمر اینه که طعم واقعی رقابت رو توی بازی هایی مثله cod یا pes و fifa بچشی نه مثه این خوشحالایی که تنها بازیه عمرشون کلش بوده /:من منظورم این نبود که اونی که فیفا و کانتر بازی میکنه گیمر نیست.
یه سوال نهایی میپرسم و بحثو جمع میکنم : اگر کلش گیم نیست پس دقیقا چیه ؟ فیلمه آیا یا کتابه یا آهنگ ؟
درسته کلش گیمه. خاله بازی و لی لی هم VR نوع پیشرفتس
تو جامعه گیمر ها به بازیهای AAA و یا ایندی پ.در ما..در دار میگن گیم نه هر آش.غالی که هر نو.بی بازی میکنه.
19 میلیون بازیکن خالص و رو به رشد
بازی مورد علاقه شما 19 میلیون بازیکن داره ؟
اینجوری که نصف زمین شدن نوب و... بیخیال حاجی دردتو بگو واسش درمان پیدا کنم این که نشد دلیل عزیز دلم
انصافا باید به متال گیر و دارک سولز و.... گفته بشه بازی بعد به یکی از فجايع تاریخ بشریت هم گفته بشه بازی.
تا حالا ندیدم گیمر های حرفه ای موقموقعی که اسم این بازی منحوس میاد بالا نیارن.
بله نصف زمین نوب اند نه فقط تو بازی بلکه تو هر زمینه ای اکثریت دنبال زباله میرن. افراد برتر اما تو بین این همه زباله دنبال طلا می گردند.
آره کلش بازیه ولی بین بازی ها دقیقا حکم جاستین بیبر را بین خواننده ها داره.
+ تو زندگی یاد گرفتم اکثر چیز هایی که خیل عظیمی از مردم بهش علاقه زباله ای بیش نیستند.