01-31-2016, 07:50 PM
(01-31-2016, 07:47 PM)قارچ نوشته است:(01-31-2016, 07:39 PM)DeadSec نوشته است:نه دوست عزیز. این فایل پوشه نیست. یه فایل اینیشالایز هست که در همه ی بازیهای کرک شده وجود داره. توی این فایل تنظیماتی که توسط تیم کرک کننده توی بازی انتخاب شده وجود داره. برای دسترسی به تنظیمات داخل بازی بدون ورود به اون بازی به این فایل احتیاج داری. که در اون فایل اتصال به اینترنتشو قطع کنی.(01-31-2016, 07:31 PM)قارچ نوشته است:(01-31-2016, 06:53 PM)DeadSec نوشته است: سلام و درود![]()
دوستان بازی pes 2016 چند روزیه که وقتی اجراش میکنم توی قسمت های اولش اونجایی که مینویسه establishing communications همین طوری توی حالت لودینگ میمونه ولی گیر یا استاپ ورکینگ نمیکنه فقط تو همون حالت لودینگ فقط میچرخه و کاری نمیکنه !
این قسمت اگه اشتباه نکنم نیاز به اینترنت داره ولی مال من کرک شدست
سلام دوست عزیز. توی پوشه بازیت احتمالا یه همچین فایلی(با این شکل) وجود داره و احتمالا اسمش settings.ini است:
اگر هست بازش کن و برو به خطی که نوشته شده: port مقدار روبروی اون رو به صفر(0) تغییر بده.
اگه بازم مشکل داشت حتما اطلاع بده.
یه سوال: از چه کنسولی استفاده میکنی؟
اشتباه شد میخواستم بگم فایل نوشتم پوشه
.gif)
نه من این فایلو میشناسم ولی توی پوشه ی بازی همچین فایلی نیست ، تنها فایلی که با پسوند ini توی پوشه هست فقط steam_api.ini هست که اونم توش تنظیمات خاصی نداره ، از pc هم استفاده میکنم !
.gif)