03-06-2016, 07:33 PM
با سلام خدمت نویسندهی محترم و دوست خوبم آقا امیر...
قبل از هرچیزی جا داره بابت نوشتن این مقاله از شما تشکر بکنم. قالب کلی مقاله بسیار خوب کار شده و از طرفی خیلی جم و جور به یک نتیجه گیری کلی رسیدید. هرچند کوتاه بودن مقاله نکتهی مثبتی حساب نمیشه، اما گاهی اوقات از یک مقالهی کوتاه میشه نتیجه گیری کلی رو بدست آورد که بنظرم شما این کارو به خوبی انجام دادید. مقاله هم با سه تا تیتر نوشته شده که در حال حاضر بهترین سبک برای نوشتن مقالات نقد و بررسی حساب میشه. از نظر محتوایی هم تقریبا مناسب و قابل قبوله، هرچند که بنده عقیده دارم که شما میتونستید یک سری نکات دیگری رو هم به مقاله اضافه کنید تا حجم کلی اون هم افزایش پیدا کنه. یه نکتهای که اغلب کاربران (از جمله خودم ) رعایت نمیکنیم اینه که فونت رو تغییر میدیم که اصلا خوب نیست. اگر هم از نرم افزار Word مقاله رو مستقیما وارد انجمن میکنید، بهتره که اون رو بازنویسی کنید. طبق معمول هم مقاله تراز از دو طرف نیست که این موضوع وجهی خوبی نداره.
از نظر فنی تا حد بسیار بالایی مقاله عالی کار شده. هرچند که گاهی اوقات یکسری نکات رو نقض میکردید... برای مثال برخی از جمله بندی ها بیشتر باعث تکلف کلمات و پیچیدگی الکی اونها میشد. یک نمونه جمله رو از مقدمه که مثال میزنم:
نقلقول: [font=Arial]این استودیو توانسته داستانی قدرتمند (و) منسجم را در کنار المانهایی قرار دهد که بازیبازهای امروزی میخواهند.[/font]دو کلمهی "قدرتمند" و "منسجم" تقریبا نسبت به هم بیربطن. با گذاشتن یک حرف "و" مشکل برطرف میشه...
کلمهی "بازیباز" رو هم بهتره به صورت "بازیباز" بنویسید. هرچند که بکار بردن چنین واژهای چندان مناسب نیست و بهتره بجای "بازیباز" از کلمهی "بازیکن" استفاده کنید.
کلمهی "میخواهند" هم غلطه و با رعایت نیم فاصله، باید نوشته بشه"میخواهند". البته کاربرد نیم فاصله در ادامهی مقاله هم برخی اوقات رعایت نشده بود.
نمونه های مشابه هم در ادامه پیدا میشه...
برای مثال (چند خط بعد)
نقلقول: بازیباز با پیدا کردن شناخت نسبت به آنها به این موضوع نیست پی میبرداحتمالا واژهی "نیست" باید به "نیز" تغییر کنه. اینگونه اشکالات بعد از یکبار مرور به طور کلی حل خواهد شد.
یک سری قواعد نگارشی دیگری هم بود که واگذار میکنم به اساتید محترم.
در کل مقالهی شما سطح بسیار بالایی داشت و بنده که لذت بردم. یک سری نکات نگارشی هم رعایت نکرده بودید که عمدهی اونهارو ذکر کردم. وجود بخش های مختلف در مقاله در کنار ارتباط های صحیح در میان بخش های اون، یکی از بزرگترین نکات مثبت مقالهی شما بود.
موفق باشی آقا امیر. امیدواریم که در آینده بدرخشید...