03-17-2016, 02:06 AM
(03-17-2016, 01:04 AM)A.R.A.$.H نوشته است:نقلقول: چند نفر می تونن برای هر بازی عرشه شده حدود 200 هزار تومن پرداخت کنن؟ببین کنسول خریدن عین PC داستان خودشو داره. کسی که بخواد PC گیمر قهار باشه، میدونه که یک هزینه "اساسی" سر خرید سیستمی قوی پیاده میشه. اوریج هم بخواد مصرف کنه بعدش هم به کنار. کنسول هم درسته با 1400000 پلی استیشن 4 میدند ولی خریدارش میدونه هر بازی رو باید 200 تومن پیاده بشه یا یک سری مکافات گیرش میاد که عوض کنه و دست به دست این حرفا.
کنسول های نسل هشتمی، یعنی مصرف کننده محتویات غیرکرکی! پس هر کسی که میخره، فکر اینجاهاش هم مسلما کرده و نمیشه گفت اقلیت هستند![]()
نقلقول: درباره استریت فایتر ذکر کردم که به نیاز شدیدی به ایترنت داره. اگر بخوان روزی به بخش داستانی اضافه کنن باز به بحث اینترنت بر میگرده. چون یک دانلود پر حجم توی راهه. پس ایراد وارده!بخش آنلاین = اینترنت! خوب معلومه اینترنت خوب لازم داره با اون سر دنیا بازی کنی! مشکلش کجاست؟ حجم محتویات هم خوب بسته به چیزی که ارائه میشه طبیعیه.
شما به ارائه محتویات زیاد در آینده نباید ایراد بگیری، به این باید ایراد بگیری که ممکنه "بد" ارائه بشه! مثل Evolve
هیتمن هم الان هیچی نداره! یک دونه ماموریته اما با خرید این بازی، چالش های هفتگی و بقیه محتویات هفتگی رو به مرور از سازنده ها رایگان میگیری که خوب خیلی هم خوبه!
نقلقول: چون شخصیت های فروشی از محبوبیت بالایی برخودار هستنخوب بذارید ببینم ... ساب زیرو، اسکورپیون، رایدن، کینو، جانی کیج و حتی افراد جدید مثل دووراه، فرا و تور و کوتال خان هم هستند.
اینا مهمتره یا زینومورف Alien، یا Leatherface فیلم های Chainsaw؟اصل کاریا همه هستند. اینا اضافاتند. کسی که علاقه به مبارز بیشتر داشته باشه، پولش رو میده. نخواد هم چیزی گیرش نمیاد! طبیعی!
نقلقول: و دوباره ذکر کردم که تنها هدف این سری مقالات بررسی مشکلات مخصوص ایران هست.و بحث من هم همین هستش که بازار ایران کاملا غیر استاندارد، حبابی و مسخرست! سه نفر از هزینه ها مینالند، سه نفر برج میسازند از نسخه های کلکسیونری که میخرند!
اختلاف مالی خیلی بالاست. نمیشه گفت بحران کلیه. بخش اعظم بهران هم به وضعیت جهانی کشورمون در قبول صنعت بازی های ویدئویی و قیمت دلار و ارزش پول و از این چرندیات بر می گرده.
نقلقول: حتی اشخاصی هستن که در کم اخبار رو دنبال میکنن و مثلا بعد از خرید بازی رینبو می فهمه که اصلا مزه اصلی بازی توی بخش مولتی است و ای کاش فال اوت رو میگرفتم که جدیدا با رینبو مغازه ها آوردن!این توی هر کالایی که فکرش رو کنی توی بازار طبیعیه و بحران یا مشکل نیست. عدم تحقیق کافیه شخصه.
یارو میره 2200000 میده Lumia 950 XL فوق قدرتمند، بعد میگه ای داد ویندوز که کلش نصب نمیشه! یا میره آیفون میخره میگه ای داد چرا کابل میزنم عین فلش گوشیم رو باز نمیکنه اطلاعات بریزم! هیچ کدوم از این چیزها هم هیچ سایتی اشاره نمیکنه چون مشکل شخصی خود شما با اون نرم افزار یا سخت افزاره. ربطی به بازار نداره.
مقلات راهنمایی خرید به نظرم اشتباه هستند چون دیدگاه ها کاملا متفاوته. برای همینه که "نقد و بررسی" صرفا ارائه میشه و کلیت دستگاه رو میبینند.
نقلقول: رباره سطح مقاله هم ممنون. اتفاقا مقاله رو گذاشتم تا قبل از رفتن توی فاز اصلیش مشکلات و نقص هاش رو بفهمم که باید چه چیزای دیگه ای رو اضافه کنم. چشب حتما لحاظ میشهاین مقاله کلا بحثش باید عوض بشه علیرضا مشکل یکی دوتا خط نیست. بازار بی منطق ایران، اصلا چیزی نیست که بشه دربارش تحلیل بشه چون سر تا پا ایراده!
از طرفی باز هم میگم چون دیدم به چشمم: مطمئن باش ایرانی های پولدار (یا حداقل با پول کافی) پای کنسول های نسل هشتمی خـــیلی هم زیاد هستند.
نقلقول: من و شما هستیم که لحظه به لحظه اخبار رو دنبال می کنیم.کاملا مشکل خودشونهبازی کنسول نسل هشتمی، چیپس و پفک نیست بدون تحقیق بخری. گرونه. خوب سوال و جواب باید بکنه طرف کلی باید جیک و پیکش رو توی سایت ها بریزه بیرون. و این مهم فقط ختم یکی دوتا بازی نمیشه، شامل خیلی هاست و هرکسی بنا به تفکرات شخصی، میتونه محصول رو از دیدگاه خودش ایراد دار کنه
![]()
===========
پ.ن: نصف شبی مقاله رو زدی داریم صحبت میکنم خو صبح بزن مردک![]()
حس تحقیق گونه و انتقادی که داشتی برام کاملا قابل تحسینه، ولی برای به نمایش در آوردن یک مقاله در دیدهای وسیع تر، یک سری پیله کردن ها شروع میشه
تا حدی موافقم ولی این رو هم باید در نظر بگیریم که جمع کردن یک سیستم توپ روی 4 میلیون هم میره ولی با یک کنسول یک میلیونی می تونی بازی تعویض کنی و تا چند سال هیچ خرجی برای ارتقا و این جوز چیزا نداری. Pc هم که به لطف drm و قفل های جدید داره کم کم از کار می افته.
بحث دیگه خیلی طولانی شد و داره از موضوع بیرون میزنه
.gif)
در کل هدف من تحلیل و مقایسه هست. اگر در این باره مسیر رو اشتباه رفتم، که گویا این طوره، اصول رو به صورت اصلاح شده بگید تا لحاظ کنم. این طوری مقایسه رو توی سطح بالاتری قرار میدم و بحث اقتصادی و تحلیل بازار ایران رو تا حدی کم رنگ تر میکنم.
بابت زمان انتشار هم شرمنده
.gif)
خیلی خوشحال میشم که قبل صفحه اصلی همه اون گیر هارو بدید که یک کار و مقاله ناب رو منتشر کنم و دچار ترور ترولی همسایه ها نشم!
![[تصویر: 6nbcc5qui6npeyaqb2sz.jpg]](http://*****/images/6nbcc5qui6npeyaqb2sz.jpg)