(03-17-2016, 04:54 AM)AA-Revenger نوشته است: آرش جان خودش کم بود رفت یکی گنده تر خبر کرد که دیگه قشنگ مطمئن شه دخل منو میاره!
آرش به اندازه کافی گنده هست
.gif)

نقلقول: اول از همه یک سوال دارم. جدا مقاله رو خوندید؟من از تو یه سوال دارم: تو که متن نظر منو خوندی و کاملا در راستای مقاله ی جناب عالیه، پس چرا سوال الکی میپرسی و بعدش یه ساعت واسه ما داستان تعریف میکنی؟![]()
.gif)
نقلقول: اصل و پایه حرف، نسخه اصلی و خالص بازی هست. در کل دقت کردی اون حجم و سرویسی که باید برای دانلود محتویات اضافه استریت فایتر خرج کنی چه قدر از هزینه بازی میاد بالاتر؟ تازه اگر قطعی نداشته باشی و دعا دعا کنی که DNS کنسول با PSN شاخ با شاخ نشن که از اول دانلود شروع شه! یا کلا قطع شه!آخه مردک، تو باید همه اینایی که من گفتم رو تو اون مقاله میاوردی
فرمایش شما کاملا درست اما همون طور که آرش گفت، الان گفته های شما کاملا رفت توی فاز سلیقه. چرا؟ چون داری یک بازی کاملا ناقص رو میخری و منتظر می مونی تا با دانلود های ماوراءالبیعی تا 6 سال آینده کامل شه! ولی کمبت همون طور که گفتم در مبدا فقط یک سری کم کاستی های کوچیک داره. بحث ساده یا حرفه ای بودن بازی هم که باز به سلیقه بر میگرده و البته اصلا مرتبط با این مقاله نیست!
هدف من فقط دادن یک نگاه اجمالی به صورت اقتصادی درباره بازی های هم سبک یا با تاریخ انتشار نزدیک و یکسان بود. این که بیایم برسی کنیم که کودوم بازی حرفه ای تره، اصلا کار منو شما و یک مقاله کتبی نیست! حالا خدا مارو توی اون مقاله از حمله فن بوی ها حفظ کند!![]()
.gif)
آخه این مقایسه س کردی؟ منم همه این حرفای جناب عالی رو گفتم دیگه! گفتم یا نگفتم؟ گفتم یا نگفتم؟
.gif)
شونصد دفعه تو خود متن و بعدش هم تو نتیجه گیری میگم "آهای مردم، این MKXL (ببینید شصت دفعه دارم میگم XLها، الان پاشید برید X بخرید دیگه خریت خودتونه
.gif)
حالا اگه نمیتونی دانلود کنی، خب برو MKXL بخر، اگه گیم پلی نچندان پیچیده و بازی آسون و مفت میخوای که همینجوری الکی مشت بزنی برنده شی، خب برو MK، اگه خون و خونریزی و وحشی بازی دوست داری، بازم برو MK ولی اگه گیم پلی حرفه ای و بی نقص میخوای، گرافیک نسل 8 میخوای، شخصیت های متنوع میخوای، تم شاد و مبارزات خفن و هیجان انگیز دوست داری و صد البته اگه توانایی دانلود حجم بالا داری و یا بازی میخوای که تاریخ مصرفش 6سال دیگه س، خب بیا SFV بخر. پ.ن:اگه پولشو داری و فایتینگ خیلی دوست داری، جفتشو بخر حالشو ببر
.gif)
حالا این داستانایی که سر دانلود تعریف کردی نمیدونم چی بود (خوشبختانه PS4 ندارم
.gif)
.gif)
شما اگه نخوای وارد بحث فنی بشی، بیخود میکنی دوتا بازی هم سبک رو مقایسه میکنی!
.gif)
.gif)
نقلقول: درباره سیستم و کنسول و به صرفه تر بودن کودوم که اخه عزیز من چه ربطی به مقاله داشت؟ چرا رفتی توی موضوع نظراتبه خاطر اینکه حرف زیادی زدی!![]()
درضمن جمع کردن یک سیستم غول با یک مبلغ کم که واقعا کار کنه، نیازمند یک اطلاعات عمومی سوپر دولوکس بالاست که معدود افرادی قادر به این کار هستن! نگو نه که میام برات
.gif)
تو میتونی بیای اینو... استغفرالله
.gif)
نقلقول: در کل بازم میگم هدف من مقایسه نسخه های خام بازی هست. ولی ممنون که غیر مستقیم یک نکته عالی و کارساز راجب بهبود مقاله دادی.درکل Readـی (میتونی شوخی درنظر بگیری، میتونی هم جدی برداشت کنی، تصمیم با خودته
این که باید از جنبه ها و دیدگاه های متفاوت تری مقایسه کنم. مثلا من فقط الان برای کسی که هیچی جز کنسول و بازی نداره صحبت کردم. اما برای کسی که 50 50 یا کاملا مجهزه هیجی نگفتم. یا سطح حرفه ای بودن و پیگیر بودن یک گیمر برای ادامه دادن و به قول معروف آرشیو کردن بازی و حرفه ای شدن توش! که با حرفای جنابعالی کاملا استریت فایتر در بلند مدت برای یک گیمر تمام عیار به صرفه تره. پس برای مقالات بعدی همه جوره بررسی میکنم.
و بازم ممنون بابت بررسی فوق کاملت. حتما برای نوشتن نسخه نهایی قسمت اول برای صفحه اصلی ازش به عنوان یک منبع سوپر کامل استفاده میکنم
.gif)
تشکرت پذیرفته شد! دفعه بعد خفن تر بنویس
.gif)
نمیدونم تا چه حدش رو شوخی و چقدر رو جدی برداشت کردی ولی درکل اگه حرفی زدم که ناراحت شدی، راستش اصلا برام مهم نیست.
.gif)
میخواستی ناراحت نشی؛ من صلاحتو میخوام. (نه بابا نصفه شبی میخواستم به یکی بپرم سرگرم شم. ممنون که اثبابش رو فراهم کردی
.gif)
موفق باشی
.gif)