04-29-2016, 09:20 PM
(آخرین ویرایش: 04-29-2016, 09:29 PM، توسط Yves Guillemot.)
(04-29-2016, 08:58 PM)Farhad01 نوشته است: راستی در مورد باگ بگم راکستار شرکتی نیست که بازی پر باگ بسازه و رهاش کنه و حتماً پچی، آپدیتی داده برای رفع مشکلات ، تو ps4 ورژن 1.01 هست (یعنی آپدیت شده تو توضیحات اومده) و من تا حالا با باگ مواجه نشدمدر مورد باگ بگم که من نمونه آنها را در بازی دیدم با اینکه بازیم آپدیت بود مثلا: هنگام دعوا تو هم دیگه گیر میکردن، داخل زمین میرفتم، اگر میخواستم چیزی رو از جایی بردارم شخصیت بازی دیگه حرکت نمیکرد و باگهای دیگری که اصلا توصیفش سخته. در ضمن بازی رو هیچ وقت با آپدیتهاش نقد نمیکنن فقط نسخه بدون آپدیت مورد نقد قرار میگیره.
طراحی بد چهره ها رو هم میشه به پای محدودیت های سخت افزاری اون موقع نوشت
Sent from my iPhone using Tapatalk
در مورد چهرهها بله حق با شماست ولی میتونستن تو نسخههای PC یا همین PS4 کیفیت چهرهها رو بیشتر میکردند و کلا در این زمینه انتظار از راکستار بیشتر میرود.
(04-29-2016, 08:53 PM)Punks Never Die نوشته است: سلام امیرجان نقد عالی بودممنون از وقتی که برای مقالم گذاشتی
چون این بازیو تجربه نکردم نمیتونم چیزی بگم
فقط دو نکته توجه من رو خیلی جلب کرد
نقلقول: هدیه دادن به دختران مدرسه،نقلقول: میتوانید رابطهی خوبی با دختران داشته باشید
تجربه این بازی بر تو واجبه! میتونید با یک جست و جو راحت بازی رو دان کنید البته بازی کم حجم هم هست!
برای این که توجهت بیشتر جلب شه بازی رو حتما تجربه کن
Negan