05-09-2016, 01:21 PM
(05-09-2016, 01:15 PM)Reza2015 نوشته است: سلام ،
من گاهی اوقات تو بازی Dragon Age Inquisition مببینم که وسط بازی یه ذفعه ای بازی کرش می کنه و از بازی بیرون میپره..
یه جایی خوندم نوشته بود این مشکل با دانلود C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 حل میشه ولی خب وقتی اینو دانلود و نصب کردم تغییری در مشکل ایجاد نشد و همچنان همون مشکل رو گاهی اوقات داره ، همچنین direct X بنده هم اخرین اپدیتش نصب هست...
و یه مشکل دیگه هم داره بازی اونم لاگ بازیش هست، من گرافیک بازی رو به کمترین حدش بردم ولی باز یکم لاگ داره بازی ..
همچنین گاهی اوقات که Resolution Scale یا همون کیفیت تصویرش رو کم میکنم مشکل کندی و لاگ بازی تا حدودی حل میشه اما متاسفانه از کیفیت تصویر و رنگش کاسته میشه که این خوب نیست اگر امکانش هست راه کلی بدین که این مشکلو بدون تغییرات زیاد در کیفیت تصویر حل کنم ؟؟
در ضمن من در ویندوز 10 این بازی رو انجام میدم چون در گذشته که در ویندوز 8 اینو بازی میکردم این مشکلات نداشتم...
درود
ببینید اصولا ویندوز 10 مشکلات زیادی با کرک بازی ها داره و شاید خیلی ها رو اجرا نکنه.
پیشنهاد می کنم فعلا از ویندوز 7 استفاده کنید اونم نسخه 64 بیتی چون برای اجرای بازی ها بهترین و کامل ترینه.
موفق و پایدار باشید
.gif)
![[تصویر: u2u6lkk2gtcs.gif]](http://s6.uplod.ir/i/00808/u2u6lkk2gtcs.gif)