(05-09-2016, 02:22 PM)スヌーピーアミニ نوشته است:(05-09-2016, 02:08 PM)Reza2015 نوشته است:در حال حاضر شما فقط می تونید کرک ها و آپدیت های بازی رو نصب و کپی کنید تا شاید مشکلتون رفع بشه.(05-09-2016, 01:54 PM)スヌーピーアミニ نوشته است:همین حالا قبل از اینکه این پاسخ رو بدم تو بازی در حال مبارزه با دشمن بودم که یه دفعه ای بازی کرش کرد و پرید بیرون که بعدش اومدم این سوال رو جواب بدم !(05-09-2016, 01:48 PM)Reza2015 نوشته است:(05-09-2016, 01:21 PM)スヌーピーアミニ نوشته است: درودتشکر بابت پاسخ دوست عزیز، ولی خب ویندوز 7 کنونی بنده که نصب دارمش متاسفانه 32 بیت هست و نه 64 بیت به این خاطر نمیتونم توش این بازی رو انجام بدم..
ببینید اصولا ویندوز 10 مشکلات زیادی با کرک بازی ها داره و شاید خیلی ها رو اجرا نکنه.
پیشنهاد می کنم فعلا از ویندوز 7 استفاده کنید اونم نسخه 64 بیتی چون برای اجرای بازی ها بهترین و کامل ترینه.
موفق و پایدار باشید
حالا شما سراغ ندارین که بشه مشکل رو حل کرد؟؟
درود
با ویندوز 8 هم مشکل دارید؟ چون احتمال میدم مشکل از ویندوزتون باشه
متاسفانه الان ویندوز 8 رو نصب ندارم که استفاده کنم ، ولی خب اون زمان که تو این ویندوز این بازی رو انجام میدادم این مشکلات رو نداشتم، حالا شما اگر راهی به ذهن تون میرسه که بشه این مشکل رو حل کرداگر امکانش هست بگین...
لینک دانلود آپدیت ها
حجم: 251مگابایت
لینک دانلود کرک
رمز: www.novagame.com
ولی اگر حل نشد به فکر ویندوز 8 باشید. چون این مشکل فکر نمی کنم با آپدیت یا کرک حل بشه و فنی هست.
موفق و پایدار باشید![]()
اوکی، ولی بنده این اپدیت بر روی بازی نصب دارم خیلی وقته !
در کل باز ممنون بابت راهنمای هاتون..
فقط به عنوان سوال اخر به نظرتون ویندوز 7 نصب کنم یا 8 و یا 8.1 که برای اجرای بازی ها بهتر باشه ؟؟